• Aerial view of a smart city at night, smart buildings.

  Clădiri eficiente și conectate

  Având în vedere creșterea populației urbane și a utilizării energiei electrice, există, mai mult ca oricând, nevoia de inovare a clădirilor. Urmăriți povestea noastră interactivă pentru a afla cum Schneider Electric utilizează tehnologii disruptive pentru a crea clădirile de mâine.

 • Default Alternative Text

  Sisteme de clădiri inteligente

  Clădirea inteligentă este aici. Descoperiți EcoStruxure Building și cele mai recente inovații în sisteme de automatizare și de management al clădirilor, care fac clădirile mai eficiente energetic, sustenabile și dedicate chiriașilor, indiferent de mărime.

  Vedeți clădiri mariVedeți clădiri medii și mici
 • Default Alternative Text

  Managementul energiei din clădire

  Schneider Electric se mândrește cu faptul că a fost din nou clasat pe locul 1 în Raportul liderilor în cercetare Navigant pentru sistemele de management energetic al clădirilor.

  Citiți mai multe
 • Default Alternative Text

  Environmental Leader’s Project of the Year: Shedd Aquarium

  In the first 18 months, Schneider Electric’s Building Analytics partnership with Shedd Aquarium resulted in enough energy savings to power 30 homes for a whole year.

  Watch now Read more

  EcoStruxure™ Building

  De la proiectare, integrare și până la punere în funcțiune, EcoStruxure™ Building aduce în clădirea dvs. cea mai bună eficiență energetică. Împreună cu serviciile noastre de performanță energetică și a activelor, asigurăm eficiența în timp a clădirii, asigurând productivitatea și confortul ocupanților.
  Text alternativ implicit
  • Clădiri eficiente și conectate

   Având în vedere creșterea populației urbane și a utilizării energiei electrice, există, mai mult ca oricând, nevoia de inovare a clădirilor. Urmăriți povestea noastră interactivă pentru a vedea cum Schneider Electric utilizează tehnologii disruptive pentru a crea clădirile de mâine.

   Urmăriți povestea
   Aerial view of a smart city at night, smart buildings.
  • Strategie de clădiri inteligente Noul raport Verdantix

   Noul raport al companiei Verdantix poziționează EcoStruxure™ ca și coloană vertebrală a unei strategii de clădiri inteligente care folosește Internetul Lucrurilor (IoT) pentru a deschide calea către experiențe îmbunătățite pentru clădiri, costuri reduse și eficiență sporită.

   Descărcați acum
   Default Alternative Text
  • Top 5 predicții IoT, de la senzori la simțul afacerii

   Obțineți informații valoroase de la experți în afaceri din întreaga lume. Accesați acest raport exclusiv pentru a afla cum va afecta viitorul IoT afacerea dvs.

   Descărcați raportul
   Text alternativ implicit
   • Text alternativ implicit
    Sisteme pentru clădiri Clădirea inteligentă este aici. Descoperiți cele mai recente inovații în sisteme de automatizare și de management al clădirilor, care fac clădirile mai eficiente energetic, sustenabile și dedicate chiriasilor, indiferent de mărime. > Aflați mai multe
   • Text alternativ implicit
    Hoteluri Soluții inovatoare pentru a conferi costuri mai mici și valoare durabilă tuturor aspectelor legate de operațiunile hoteliere, de la săli de conferințe la camere de oaspeți și toate nivelurile intermediare, cu inovație la toate nivelurile. Descoperiți cum
   • Text alternativ implicit
    Sănătate De la camera de urgență la biroul președintelui, asigurați fiabilitatea, confortul, siguranța și îmbunătățiți situatia financiară a spitalului dvs. Realizati mai multe prin inovare la fiecare nivel. Aflați mai multe
   • Text alternativ implicit
    Științele vieții Producătorii de produse farmaceutice și firmele de biotehnologie din întreaga lume utilizează EcoStruxure Building pentru a se conforma reglementărilor, pentru a reduce costurile și pentru a opera în mod durabil. Aflați mai multe
   • Text alternativ implicit
    Finanțe și bănci Instituțiile bancare și financiare din întreaga lume utilizează EcoStruxure Building pentru a obține creștere economică durabilă, gestiona riscul operațional și a reuși în transformarea lor digitală. Aflați mai multe
   • Text alternativ implicit
    IoT pentru clădiri Soluții inovatoare pentru a crea un mediu care să le permită ocupanților să se simtă confortabil, siguri și conectați. > Descoperiți cum

   Apărați-vă împotriva amenințărilor cibernetice asupra sistemelor de gestionare a clădirilor

   Având în vedere pericolul pus de atacurile cibernetice, trebuie acordată mai multă atenție integrității sistemelor de management al clădirilor (BMS). Această carte albă descrie amenințările existente și recomandă abordări pentru implementarea unei metodologii de „Apărare în profunzime” specifică BMS.
   Descărcați cartea albă

   Keeping up with the Evolution of Smart Buildings

   Advances in technology and the proliferation of connected devices and sensors are driving a new era of smart buildings and their management.
   Download the Infographic

   4/12/2017

   Conectivitatea IoT aduce inteligență operațională pentru a se lua decizii bazate pe fapte, pentru a optimiza performanța activelor și a cuantifica financiar eforturile de dezvoltare durabilă, în vederea unui rezultat final mai bun.