• Default Alternative Text

  Mandri sa fim recunoscuti de catre Gartner drept lider in ADMS pentru al 4-lea an consecutiv

  Schneider Electric a fost recunoscut si in acest an de catre Gartner Inc. drept lider in ADMS (Advanced Distribution Management Systems)

 • Aerial view of a smart city at night, smart buildings.

  O nouă lume a energiei

  Noile mega-tendințe în domeniul energiei schimbă în mod fundamental sistemele energetice din întreaga lume. Descoperiți cum Schneider Electric adoptă aceste tendințe pentru a crea o nouă lume a energiei cu tehnologii inovatoare, conectate.

 • Default Alternative Text

  Transformare digitală pentru utilități

  Operațiuni de rețea digitală pentru eficiență optimizată și active maximizate

  Aflați mai multe
 • Default Alternative Text
  Asigurarea alimentării cu energie electrică într-unul din cele mai dure medii din lume

  Cu fața către furtună

  Cum rețelele SA de alimentare (SAPN) și ADMS mențin furnizarea cu energie electrică în 1,5 milioane de gospodării în sudul Australiei.

  Succesul clienților

  EcoStruxure™ Grid

  De la producția și integrarea locală integrată la marginea rețelei, la reducerea cererii și a ofertei, EcoStruxure™ Grid mărește eficiența rețelelor, pentru rețele durabile.
  Text alternativ implicit
  • Construirea noii lumi a energiei

   Într-o nouă lume a energiei, condusă de decarbonizare, descentralizare și tendințele de digitizare, utilitățile trebuie să inoveze și să evolueze.

  • Adaptarea la schimbări

   Utilitățile de distribuție sunt afectate de provocări variind de la un flux de DER la incertitudine de reglementare și o mai mare complexitate a pieței. Descoperiți cei mai mari factori de schimbare și modul în care utilitățile le pot face față.

   Citiți mai multe
   Default Alternative Text
  • The future of energy is here

   Three major forces will reshape the way we generate, transport, distribute and consume electricity: Digitization, Decentralization and Decarbonization. Hear more in our Chief Strategy Officer, Emmanuel Lagarrigue’s Bloomberg “Future of Energy Summit” interview.

   • Text alternativ implicit
    Sisteme de alimentare și de rețea Descoperiți modul în care vă puteți maximiza timpul de funcționare și eficiența sistemelor dumneavoastră cu soluțiile noastre inovatoare de gestionare a alimentării cu energie electrică. Descoperiți cum
   • Text alternativ implicit
    Utilități - energie electrică O companie de distribuție electrică modernă este o companie inteligentă. Depășiți provocările în evoluție permanentă și satisfaceți nevoile clienților dumneavoastră, prezente și viitoare, cu soluțiile noastre inovatoare pentru utilități. Aflați mai multe
   • Text alternativ implicit
    Micro-rețele Micro-rețelele permit crearea de sisteme de energie descentralizate, ecologice, fiabile, rezistente și eficiente. Aflați mai multe
   • Text alternativ implicit
    Orașe inteligente Viitorul aparține orașelor inteligente, conectate. Soluțiile noastre pentru managementul energiei și infrastructurii ajută centrele urbane să devină mai inteligente și mai ecologice, astăzi. Aflați mai multe

   Cum devenim un furnizor inteligent

   Utilizarea rețelelor inteligente eficiente, decarbonizarea portofoliului de generare și furnizarea de noi servicii pentru consumatorii de energie.
   Aflați mai multe

   1/1/0001

   energy management consultant with hard hat in front of window and power station

   Furnizorii de utilități din întreaga lume se confruntă cu provocări de rețea inteligentă care pot avea un impact asupra misiunii lor de a furniza energie sigură, fiabilă și eficientă. Un model în timp real al infrastructurii rețelei de distribuție este o componentă esențială a implementării cu succes a strategiilor de rețea inteligentă.

   1/1/0001

   Default Alternative Text

   Prognozele indică faptul că consumul SF6 poate crește cu până la 50% până în 2030 în industria electrică...