• Default Alternative Text

  o intelegere sanatoasa a mecanismului economic

  Jean-Pascal Tricoire ,CEO Schneider Electric, prezinta in cadrul Forumului Economic International de la St. Petersburg tendintele in tehnologie si cum conducerea unui business prietenos cu mediul inconjurator, are la baza” o intelegere sanatoasa a mecanismului economic”

  Urmareste aici
 • Default Alternative Text

  Aducem inovaţie.

  Și realizăm inovația la fiecare nivel, cu EcoStruxure™. Descoperiți modul în care Schneider Electric conduce o nouă lume a energiei prin produse conectate, control al vârfurilor și aplicații, analize și servicii.

 • Default Alternative Text

  Povești de succes pentru clienți

  Descoperiți modul în care principiul Life Is On se aplică pentru clienții noștri și succesul de care aceștia au parte atunci când sunt parteneri cu Schneider Electric.

  Urmăriți videoclipul Succesul clienților

  EcoStruxure™: Innovation At Every Level

  EcoStruxure este platforma noastra deschisa, interoperabila, integrata IoT. EcoStruxure ofera valoare sporita in termini de Securitate, fiabilitate, eficienta, sustenabilitate si conectivitate.EcoStruxure implementeaza solutii dezvoltate prin IoT, mobilitate, cloud, analitic si securitate cibernetica . astfel, includem Produse Conectate, Edge Control, aplicatii si servicii. Platforma Ecostruxure a fost implementata in peste 450.000 de proiecte, cu ajutorul a 9000 de integratori de sisteme, conectand peste 1 miliard de elemente.
  Text alternativ implicit
  Text alternativ implicit

  Descoperiți EcoStruxure™

  Un sistem unic IoT deschis, care vă permite să concurați în lumea digitală de astăzi, EcoStruxure™ este un factor care schimbă jocul. Descoperiți valoare sporită în ceea ce privește siguranța, fiabilitatea, eficiența, durabilitatea și conectivitatea pentru afacerea dvs., astăzi. Descărcați acum
  Text alternativ implicit
  Schneider Electric a chestionat mai mult de 2500 de factori de decizie din întreaga lume pentru a obține observațiile acestora privind succesul, viitorul IoT și modul de obținere a valorii IoT imediat.  • Noua lume a energiei în 3D+E Mai electric


   Creștere de 2X mai rapidă a cererii de energie electrică în comparație cu cererea de energie până în 2040

   Aflați mai multe
   Default Alternative Text
  • Clădiri eficiente și conectate

   Există mai multă cerere decât oricând pentru inovarea în clădiri. Schneider Electric utilizează tehnologii disruptive pentru a crea clădirile de mâine.

   Urmăriți povestea
   Aerial view of a smart city at night, smart buildings.
  • Transformarea industriei prin automatizare

   Schneider Electric ajută industriile să profite de potențialul Internetului Industrial al Lucrurilor pentru a îmbunătăți productivitatea și controlul și a crea mai multă valoare.

   Urmăriți povestea
   Default Alternative Text
  • Crearea unei noi paradigme energetice

   Modul în care producem și consumăm energia s-a schimbat profund. Aflați cum Schneider Electric utilizează noile tehnologii pentru a redefini distribuția energiei cu ajutorul acestui ghid interactiv.

   Descoperiți o nouă eră a IoT
   Default Alternative Text

   Creați noi oportunități cu Managementul Activ al Energiei

   Reduceți consumul de energie și impactul asupra mediului pentru economii în timp real și pe termen lung, precum și un avantaj competitiv pe piață.
   Descărcați cartea electronică

   Povestiri de succes EcoStruxure™

   4/12/2017

   Conectivitatea IoT aduce inteligență operațională pentru a se lua decizii bazate pe fapte, pentru a optimiza performanța activelor și a cuantifica financiar eforturile de dezvoltare durabilă, în vederea unui rezultat final mai bun.