• Default Alternative Text

  Inovatie la fiecare nivel

  Aflati cum tehnologiile IT si OT de la Schneider ofera cladirilor dumneavoastra inovatie de la primul la ultimul etaj si interconectare maxima

  Urmăriți videoclipul
 • Default Alternative Text

  Innovation Summit in Paris

  Schneider Electric a găzduit lideri de top din industrie în Paris în luna aprilie, pentru a discuta despre cele mai noi tehnologii, tendințe și inovatii, care transformă lumea energiei și a automatizărilor.

  Urmăriți videoclipul
 • Default Alternative Text

  O ceașcă de cafea, realitate virtuală și dragoste adevărată...

  Se întâmplă multe de la primul la ultimul etaj. Așteptați-vă la mai multe când tehnologiile operaționale și cele informaționale sunt interconectate prin inovație la fiecare nivel.

  Vizionati clipul

  Inovatie la fiecare nivel

  Aflați cum tehnologiile IT și OT de la Schneider oferă clădirilor dumneavoastra inovatie de la primul la ultimul etaj si interconectare maxima.
  • Elemente esențiale ale Summit-ului pentru inovatie 2016

   Președintele Schneider Electric, Jean-Pascal Tricoire, introduce conceptul Schneider de inovatie la fiecare nivel: redefinirea energiei și automatizărilor pentru o nouă lume a energiei, mai electrică, fără carbon, descentralizată și digitală - asigurând principiul Life Is On oriunde, pentru oricine, în orice moment. Urmăriți mai jos cele mai importante momente din fiecare sesiune.