• Default Alternative Text

  Un viitor prosper pentru Italia: Modul în care sistemul nostru de management avansat al distribuției optimizează rețeaua de distribuție a Italiei

 • Default Alternative Text

  Urmam inovatia.

  Indiferent de nivel. Descoperiti cum Schneider Electric conduce noua lume a energiei, prin produse conectate, aplicatii si servicii.

  Urmariti povestea
  • Un viitor prosper pentru Italia Studiu de caz Enel

   Avand din ce în ce mai multe surse de energie regenerabilă, cel mai mare distribuitor de energie din Italia și-a actualizat sistemul de management al rețelei pentru a îndeplini cerințele viitoare, imbunatatind, totodată, calitatea serviciilor și fiabilitatea pentru clienți.

   Provocarea

   Incalzirea globala fiind in creștere este nevoie de o intelegere mai mare a impactului industriei energetice asupra mediului, iar trecerea la energie regenerabila este una dintre cele mai mari prioritati ale acestui secol.

   Cererea in crestere, impreuna cu productia limitata si presiunile de reglementare din ce in ce mai mari pentru fiabilitate si emisii de carbon reduse, fac din distributia de energie o provocare mai mare ca niciodata.

   In mijlocul acestei modificari de paradigma, cum a reușit Enel, cel mai mare distribuitor de energie electrica din Italia, sa-si adapteze reteaua pentru eficienta, pentru a putea profita complet de energii ecologice si a obtine zero emisii de carbon pana in 2050?

   DSC_5253-654x1470


   Soluția


   O retea inteligenta capabila de maximizarea informatiilor colectate de la toate sistemele pentru adaptare flexibila si echilibrarea cererii si ofertei.

   Enel a utilizat sistemul de management avansat al distribuției (ADMS) pentru a oferi un model vizual, matematic al rețelei de distribuție, inclusiv modele detaliate pentru managementul tensiunilor, energiei distribuite, controlul frecvenței, răspunsul cererilor și alte informații de management al rețelelor inteligente.

   ADMS de la Schneider Electric este o soluție în timp real care oferă funcționalitate completă pentru planificarea, operarea, simularea și analiza unui sistem de distribuție.

   Echipată cu un set de instrumente complete, versatile, soluția ADMS de la Schneider Electric ajută furnizorii ca Enel să minimizeze întreruperile și pierderile de energie. Permite Enel să compileze toate datele colectate despre sistemul existent într-un sistem central inteligent, apoi să le analizeze pentru a sugera cea mai bună acțiune.

   Enel_Quote-1440x588
   „Faptul că am putut integra soluția ADMS de la Schneider Electric cu sistemele noastre existente, în special sistemul SCADA (Control de Supervizare și Achiziții de Date) s-a dovedit a fi una din cele mai bune caracteristici de până acum”.
   - Christian Noce, responsabil de tehnologii inovatoare pentru rețele la Enel Distribuzione

   Aspecte esențiale

   • Optimizarea rețelelor existente fără investiții suplimentare.
   • Mai mult de 40% din energia Italiei este acum regenerabilă.
   • Cu ADMS, economiile estimative de energie sunt de aproximativ 144 GWh pe an.
   • Emisiile de CO2au fost reduse cu 75.000 t CO2 pe an.
   • Energia din surse regenerabile poate fi integrata cu costuri mult mai reduse.
   • Default Alternative Text Stiati ca suntem lider in solutii ADMS?
   • man and woman watching sunset as man has made his hands look like he is holding the sun. Descoperiti solutii pentru utilitati inteligente
   • Default Alternative Text Advanced Distribution Management System (ADMS)
   • Default Alternative Text Descoperiti solutiile noastre dedicate companiilor de utilitati electrice

   Descoperiți de ce Gartner a oferit recunoaștere Schneider Electric în Magic Quadrant pentru ADMS.

   Aflați mai multe.

   Descoperiti mai multe povesti de succes ale clientilor

   Accesati acum