• Default Alternative Text

  Brutăria conectată

  Arta brutăriei franceze întâlnește tehnologia inovativă

 • Default Alternative Text

  We drive innovation.

  And we do it at every level. Discover how Schneider Electric leads a new world of energy with connected products, edge control, and apps, analytics and services.

  View the story
  • Brutăria conectată Studiul de caz Maison Manival

   O brutărie artizanală franceză demonstrează că tehnologia conectată Schneider Electric poate ajuta la susținerea afacerilor tradiționale.

   Text alternativ implicit

   Provocarea

   Brutăriile artizanale franceze sunt apreciate peste tot în lume pentru meșteșugăria tradițională. Pentru a-și menține standardele ridicate, brutarii își dedică multe ore pentru a produce, în mod consecvent, pâine și produse de patiserie perfecte.

   Ca parte a stăpânirii artei patiseriei, comercianții trebuie să se asigure că își păstrează instrumentele în bună stare, inclusiv echipamentele electrice. Brutăriile moderne se bazează foarte mult pe cuptoare și frigidere, așadar orice pană de curent poate produce probleme. De exemplu, intreruperea alimentării cu curent electric în timpul nopții a frigiderului cu ingrediente proaspete sau produse de patiserie va produce pierderi considerabile.

   Așadar, brutăriile artizanale de succes pe piața de astăzi sunt cele care adoptă instrumente inovative în operațiunile lor zilnice. Adoptarea noilor tehnologii odată cu păstrarea vechii tradiții reprezintă o balanță delicată, este deja clar că industria trebuie să progreseze.

   Baker-8-1440x588

   Soluția

   La Maison Manival, o brutărie situată în inima Alpilor francezi, încorporarea noii tehnologii conectate la meșteșugurile tradiționale i-a permis personalului să lucreze cu mai multă liniște și eficiență în fiecare zi.
    
   Brutăria a implementat solutia Acti 9 Smartlink ELEC de la Schneider Electric pentru monitorizarea neîntreruptă a tuturor echipamentelor electrice, de la cuptoarele și frigiderele din bucătărie, la luminile din magazin. 

   Cea mai recentă inovație în tablourile comunicante de distribuție electrica, Acti 9 Smartlink ELEC, este o platformă bazată pe cloud cu acces securizat de la distanță. Fie că se află sau nu la locație, personalul poate verifica starea echipamentelor prin utilizarea unei aplicații pentru smartphone și tablete.
    
   În cazul unei defecțiuni a echipamentelor sau a unei alarme, pe durata sau în afara orelor de lucru, Acti 9 Smartlink ELEC informează imediat managerul Maison Manival, prin intermediul aplicației. Acest lucru îi permite managerului să cheme imediat asistența sau să rezolve problema de la distanță, asigurându-se că brutăria funcționează bine chiar și atunci când personalul nu se află la locație.
    
   Acti 9 Smartlink ELEC monitorizează ,de asemenea, funcționarea echipamentului, oferind un rezumat care ajută personalul să se asigure că echipamentul funcționează la cel mai eficient nivel din punctul de vedere al costului. Ca urmare a acestei monitorizări atente a consumului de energie, nivelul de conștientizare a energiei în rândul personalului a crescut.
    
   Mediul de lucru de la Maison Manival este mai sigur și mai eficient datorită vizibilității și controlului asigurat de Acti 9 Smartlink ELEC. Prin dezvoltarea cu succes a platformei, Maison Manivel a creat un model operațional inovativ care poate păstra tradițiile brutariilor timp îndelungat.

   Baker-6-1440x588 

   ”Utilizarea tehnologiei Schneider Electric mi-a schimbat complet viața. Știind că am acces imediat în interiorul laboratorului meu, mă face să fiu acolo când nu sunt”.
   -Stéphan Massonat, fondatorul Maison Manival, Grenoble


   • Soluția de monitorizare și control Acti 9 Smartlink ELEC pentru afaceri mici și mijlocii
   • Aplicația Acti 9 Smartlink ELEC pentru smartphone

   Date principale

   • Instalarea și punerea în funcțiune a sistemului Acti 9 Smartlink ELEC
   • Acces de la distanță la tabloul de control din Acti 9 Smartlink ELEC instalat pe smartphone
   • Notificări în caz de erori și alarme
   • Economii de energie prin monitorizare și contorizare

   Learn how your business can achieve success with Innovation At Every Level.

   Discover more

   Aflați mai multe despre Smartlink ELEC

   Aflați mai multe

   Descoperiti mai multe povesti de succes ale clientilor

   Aflați mai multe

   Proiect instantaneu

   • Text alternativ implicit Monitorizare și control 24/7
   • Text alternativ implicit Eficienţă
   • Text alternativ implicit Fiabilitate
   • Text alternativ implicit Continuitate în afaceri
   • Text alternativ implicit Tabloul de distribuție al viitorului
   • Text alternativ implicit Alerte instantanee pe smartphone