• Default Alternative Text
  Automatizați, modernizați și extindeți

  Modernizarea rețelei

  • Minera SGrid Răspunsul inteligent la variațiile de tensiune

   Minera SGrid este un transformator de distribuție cu reglaj automat, care ajută rețelele de distribuție să elimine riscurile legate de fluctuațiile tensiunii. Este o soluție inovatoare, bazată pe tehnologie cu rezultate dovedite, care se conformeză cu reglementări moderne principale. Vedeți modul în care Minera SGrid îmbunătățește calitatea rețelei pentru posturile de transformare existente sau noi.

  • Siguranța mai mare duce la beneficii suplimentare

   Descoperiți cum o companie electrică din SUA a pus în aplicare o soluție rentabilă, eficientă, pentru a contribui la asigurarea unui mediu de lucru sigur pentru angajații săi, îmbunătățind în același timp fiabilitatea.

   Aflaţi mai multe
   Night view of an Industrial landscape, Heat station and the river, Industrial production.
  • Economisirea energiei în epoca rețelelor inteligente

   Noile reglementări obligă distribuitorii de electricitate să-și sporească eficiența rețelelor. Acest ghid oferă o strategie de utilizare a instrumentelor pentru rețele inteligente, ceea ce va contribui la realizarea și depășirea obiectivelor de reglementare a eficienței.

   Aflaţi mai multe
   High Voltage Power Lines at dusk, electric power distribution, smart grid.
   Text alternativ implicit

   Provocări

   Modernizarea rețelei abordează provocări precum fiabilitatea și elasticitatea infrastructurilor îmbătrânite, precum și flexibilitatea de a se adapta la creșterea continuă a resurselor de energie distribuite (DER) conectate la rețea.
   Vedere aeriană a orașului New York, un oraș inteligent, pe timp de noapte.

   Soluții de modernizare a rețelei

   De ce să lucrați cu Schneider Electric?

   • Pictograma distribuției Contați pe operațiuni sigure Vă ajutăm să garantați în mod constant alimentarea sigură, fiabilă și de calitate a clienților dumneavoastră.
   • Text alternativ implicit Adaptați infrastructura la noile provocări Preluați controlul asupra noii complexități a rețelei. Ajutăm companiile de utilități să simplifice și să echilibreze ecuația cererii de alimentare cu energie electrică.