• Woman doctor listening to child's heart in the hospital, healthcare solutions.
  Ajutați-i să se simtă în spital ca acasă.

  Accentuați satisfacția pacientului

  Medic și asistente medicale având o întâlnire, consultanță pe probleme de dezvoltare durabilă, soluții pentru facilități de asistență medicală.

  Provocări

  Spitalele sunt mereu în căutarea unor modalități mai bune de a atrage și reține pacienții. Cu cât mai fericiți sunt pacienții, cu atât mai sănătos va fi bugetul de exploatare a spitalului.
  Pacientul întins pe patul de spital, folosind o tabletă digitală, soluții pentru facilități de asistență medicală, sistem de management spitalicesc

  Soluții pentru satisfacția pacientului

  De ce să lucrați cu Schneider Electric?

  • Text alternativ implicit O mai bună îngrijire a pacientului înseamnă satisfacția crescută a acestuia. Îmbunătățiți satisfacția pacienților cu un mediu sigur, receptiv, care facilitează vindecarea.
  • Text alternativ implicit Lăsați pacienții să recâștige controlul. Activați, printre altele, controlul personalizat al temperaturii, iluminatului și divertismentului în camera pacientului.

  Informaţii reale

  • Text alternativ implicit În sondajele HCAHPS, 42% dintre pacienți și-au exprimat nemulțumirea față de nivelurile de zgomot.
  • Text implicit alternativ Un sistem mobil de apelare a asistentelor medicale îmbunătățește timpul critic de răspuns la apel și transferă apelurile mai puțin urgente la ajutoare.
  • Pictograma de căutare albastră Asistentele medicale petrec cel puțin o oră din tură căutând echipament medical.