• Night aerial view of a busy city, Smart City, Buildings, Electric Utilities

  Raspuns la cerere: Sporiti flexibilitatea pentru optimizarea performantei

  pen on a touch screen device for energy management

  Provocări

  Dezvoltați flexibilitatea consumatorului

  Creșterea generării distribuite. Obiectivele politicii energetice și de climă. Pierderea rentabilității centralelor electrice tradiționale. Aceste tendințe conduc la o schimbare majoră în modelele de afaceri legate de utilități Astăzi, au nevoie de mai multă flexibilitate pentru a spori performanța. Răspuns la Cerere reprezintă un răspuns economic şi adecvat la aceste provocări.

  • Soluţie

   Pe lângă menținerea siguranței rețelelor electrice, răspunsul la cerere este valoros pentru toate părțile interesate din sistemul energetic. Acesta abordează diferite nevoi - de la reducerea costurilor dezechilibrate și utilizarea activelor aflate în rezerve până la îmbunătățirea factorului de încărcare a centralelor de producție. Prin implementarea programelor de răspuns la cerere, companiile de utilități reduc facturile de electricitate ale consumatorilor și le oferă clienților lor noi servicii energetice.
  • Aspecte esențiale

   În calitate de furnizor de soluții privind răspunsul la cerere, noi oferim proiect de piață, înscrierea clienților, tehnologia informației (inclusiv Sistemul de Gestionare a Răspunsului la Cerere) și operațiunile de răspuns la cerere, inclusiv servicii complete de răspuns la cerere, în numele unei companii de utilități.
  • Avantajul nostru

   • Experiența în calitate de operator de renume pentru răspuns la cerere
   • Tehnologia de clasă mondială și un produs deschis certificat ADR
   • Lider european care are deja 1500 MW în administrare