• Default Alternative Text

  Soluții de automatizare de la distanță

  Soluții fiabile și durabile pentru a profita la maxim de activele de la distanță

  • Anglian Water: Lasă apa să curgă

   Vedeți modul în care soluția PlantStruxure™ de la Schneider Electric a ajutat Anglian Water să maximizeze disponibilitatea și eficiența operațiunilor legate de apă.

   Text implicit alternativ

   Provocări

   Trebuie să maximizați producția pe teren în timp ce îmbunătățiți siguranța la locul de muncă și reduceți costurile totale de proprietate. Transferul de date de la activele la distanță trebuie să fie sigur și de încredere. De asemenea, trebuie să simplificați procesul de luare a deciziilor și să permiteți implementarea și configurarea ușoară cu o arhitectură scalabilă și flexibilă.
   Bărbat care revizuiește rapoarte de durabilitate, analiză de date pe ecrane de calculator multiple.

   Soluții de monitorizare de la distanță

   Toate activele locale și de la distanță împreună în aceeași arhitectură

   De ce să lucraţi cu noi

   • Text alternativ implicit Telemetria și arhitecturile de la distanță ale PlantStruxure Vă ajutăm să gestionați eficient, de la distanță, operațiile și activele, pe durata lor de funcționare și să asigurați rentabilitatea optimă a investiției. Transformăm datele de pe teren în informații relevante și indispensabile pentru îmbunătățirea afacerii.
   • Pictogramă a unui grafic ascendent Capabilități mai mari pentru rezultate mai bune Managementul inteligent, eficient, sigur și durabil al infrastructurii critice de la distanță, cu oferte complete, integrate, de la producător la întreprindere: controlul costului de proprietate, SCADA sigur și fiabil, o mai mare eficiență, siguranță și conformitate cu reglementările din domeniu.

   Informaţii verificate

   • Text implicit alternativ Reglați în detaliu consumul de energie pentru a ajuta la minimizarea costurilor de producție și a impactului asupra mediului.
   • Text implicit alternativ Îmbunătățiți producția, gestionarea alimentării cu energie electrică și performanța rezervoarelor folosind date în timp real.
   • Text implicit alternativ Stimulați producția și creșteți profitabilitatea cu Realift Rod Pump Control.
   • Text implicit alternativ Obţineţi un proces de măsurare sigur și eficient prin aplicațiile pentru gaze și lichide cu Realflo 6.91.
   • Text implicit alternativ Maximizați performanța în timp ce menţineţi resursele cu SCADA Expert Clear SCADA.
   • Text implicit alternativ Gestionați sistemele critice de infrastructură utilizând soluțiile noastre integrate, robuste și fiabile de telemetrie și SCADA de la distanță.