• Factory and manufacturing facility interior, industrial automation, hoisting, machine control.
  Soluție completă de control pentru macarele variind de la funcționalitate electromecanică simplă la cea avansată

  Poduri rulante standard

  Lucrători într-o facilitate industrială, ridicare, automatizări industriale, controlul mașinilor.

  Provocări

  Evoluția contactoarelor prin variatoare de viteză. Modularitatea și standardizarea mașinilor. Număr redus de cabluri. Întreținere preventivă și asistență de la distanță. Consolidarea furnizorilor pentru optimizarea costurilor
  Ingineri deasupra unei săli a turbinelor analizând planuri, automatizări industriale, controlul mașinilor, raportarea dezvoltării durabile.

  Soluții pentru controlul podurilor rulante standard

  Soluții de automatizare inteligente pentru aplicații de macarale industriale.

  Informaţii reale

  • Text implicit alternativ Utilizarea de variatoare de viteza previne supraîncălzirea motoarelor, reducând în același timp consumul de energie.
  • Text implicit alternativ Arhitecturile testate, validate și documentate asigură funcționalitate, în timp ce proiectarea este ușurată prin diagrama de conectare și lista de materiale.
  • Pictogramă laptop Green Șabloanele de macarale oferă software gata de utilizare, inclusiv o bibliotecă de funcții de ridicare compatibile cu arhitecturile de ridicare, plus HMI.
  • Text implicit alternativ Biblioteca extensivă de funcții de ridicare pentru macarale, inclusiv toate cerințele unui sistem de macara modern, plus funcționalități avansate cum ar fi anti-balansare.
  • Text implicit alternativ Suport la fata locului la nivel mondial, în practic orice limbă. De la proiectare la finalizarea construcției, de la exploatare la îmbunătățiri, Schneider Electric este întotdeauna cu dumneavoastră.
  • Text implicit alternativ Siguranța macaralelor: Soluțiile noastre de ridicare se conformează standardului ISO EN 13849-1, și sunt ușor de certificat, protejând persoane și bunuri.