• Default Alternative Text
  Soluții sofisticate de control al macaralelor portuare pentru macarale de ridicat navă-țărm și macarale cu roți cu anvelope din cauciuc.

  Macarale portuare STS și RTG

  Text alternativ implicit

  Provocări

  Macarale semi și complet automatizate. O bibliotecă extinsă cu funcții speciale, cum ar fi anti-balansare. Număr redus de cabluri. Întreținere preventivă și monitorizare de la distanță. Suport global și disponibilitatea pieselor de schimb.
  Text alternativ implicit

  Soluții pentru macarale de ridicat navă-țărm și macarale cu roți cu anvelope din cauciuc

  Soluții de automatizare inteligente pentru aplicații cu macarale portuare.

  Informaţii reale

  • Text implicit alternativ Utilizarea de variatoare de viteză previne supraîncălzirea motoarelor, reducând în același timp consumul de energie.
  • Text implicit alternativ Arhitecturi testate, validate și documentate care asigură funcționalitatea. Proiectare uşurată cu ajutorul schemei de cablare și a listelor de materiale.
  • Pictogramă laptop Green Șabloane de macarale: software gata de utilizare, inclusiv o bibliotecă cu modele de funcții de ridicare compatibile cu arhitecturile de ridicare, plus HMI.
  • Text implicit alternativ Bibliotecă extensivă de funcții de ridicare pentru macarale care includ toate cerințele unui sistem de macara modern, plus funcționalități avansate cum ar fi anti-balansare.
  • Text implicit alternativ Suport la fața locului la nivel mondial, în orice limbă. De la proiectare la finalizarea construcției, de la exploatare la îmbunătățire, Schneider Electric este întotdeauna cu dumneavoastră.
  • Text implicit alternativ Siguranța macaralelor: Soluțiile noastre de ridicare se conformează standardului ISO EN 13849-1, protejând persoane și bunuri, ceea ce le face ușor de certificat.