Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Parteneri
     
     
     

    Satisfacerea clientilor

     
     

    Dezvoltam relatii durabile cu clientii si partenerii nostri, pentru a raspunde cerintelor acestora rapid si eficient.

    Distribuitorii, integratorii de sistem, constructorii de tablouri electrice si contractorii reprezinta un segment mare din vanzarile noastre. Acesti parteneri furnizeaza valori puternice, relationate in mod strategic, extind si amplifica reteaua noastra de vanzari precum si reteaua de specialisti.
    De asemenea, vindem direct unei game extinse de utilizatori finali. Concentrarea asupra activitatii desfasurate de producatorii de echipamente prin oferirea de solutii fiabile adecvate profilului de activitate, reprezinta un punct cheie al strategiei noastre.

     
     
     
     
     
     
     

    Produsele Schneider Electric

    Binecunoscute si recunoscute in lumea intreaga, toate garanteaza un nivel excelent al calitatii, al sigurantei, al beneficiilor si al serviciilor asociate cu solutiile propuse de Schneider Electric.

    Directiva RoHS

    Directiva RoHS se aplica in primul rand bunurilor de consum. Desi prea putin sau indirect afectat, angajamentul Schneider Electric se extinde dincolo de domeniul Directivei...
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    Schneider Electric Romania este inscrisa in Registrul National al Producatorilor de Echipamente Electrice si Electronice sub numarul: RO-2014-04-EEE-0858-III

     
     
     
     
     
     

    Aveti o intrebare tehnica?

    Descoperiti noua sectiune "Intrebari frecvente (FAQ)"!

     

    Din dorinta de a fi mereu aproape de dumneavoastra si a raspunde prompt intrebarilor de natura tehnica, am creat sectiunea "Intrebari Frecvente (FAQ)".

    Aceasta noua sectiune poate fi accesata usor din meniul "Suport" si contine raspunsuri la cele mai frecvente intrebari referitoare la produsele comercializate, modul logistic si comercial de operare al Schneider Electric.

    Va invitam sa beneficiati in timp real de informatiile oferite si va asteptam sa participati activ la dezvoltarea Bazei de "Intrebari Frecvente (FAQ)" prin adaugarea eventualelor dumneavoastra intrebari.

    Va multumim pentru accesarea noii noastre sectiuni si va rugam sa ne ajutati sa evaluam calitatea informatiilor oferite, utilizand sistemul nostru de notare (*****), precum si chestionarul de satisfactie clienti (contine 2 intrebari).

     
     
     
      
     
    Detalii

    Detalii 

    Cursuri de pregatire tehnica

     

    Produsele Schneider Electric

     

    Directiva europeana RoHS