Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Producatori de echipamente
           
           
           

          Servicii si asistenta

           
           

          Pe parcursul intregului ciclu de viata al echipamentului

          Dezvoltarea afacerii si cresterea randamentului depind de mai multi factori decat produsele si arhitecturile, dar, mai presus de toate de inovatie, reducerea costurilor, dezvoltarea de noi piete si continuitatea functionarii echipamentului.

          Va asistam in fiecare etapa a cererilor de afaceri. Oferindu-va performanta imbunatatita si fiabilitate sporita a echipamentului, acest lucru va permite sa obtineti o mai mare satisfactie a clientului.

             
           
           

           
           

          Descoperiti serviciile si ofertele noastre de asistenta

          • Conceptie & design
           > Standarde electrice UL (pdf, 131 KB): Creati, proiectati si asamblati un panou de control al echipamentului conform cerintelor UL508A
           > Inginerie tehnica in colaborare (pdf, 142 KB): Proiectati o solutie optimizata de automatizare pentru echipamentul dumneavoastra cu ajutorul asistentei inginerilor experimentati pentru designul aplicatiei de la Schneider Electric

          • Asamblare:
           > Performanta industriala (pdf, 141 KB): Profitati la maximum de investitia industriala.

          • Vanzari:
           > Managementul riscurilor (pdf, 85.2 KB): Accesati pietele internationale in timpul reducerii riscurilor contractuale si financiare asociate.

          • Functionare si intretinere
          > Servicii post-vanzare internationale (pdf, 94.7 KB): Profitati de prezenta globala Schneider Electric pentru a efectua lucrari de service asupra echipamentului intr-un loc al utilizatorului-final din strainatate.
           > Suport clienti (pdf, 131 KB): Obtineti asistenta comerciala si tehnica asupra produselor si a solutiilor Schneider Electric in timpul orelor normale de birouri locale oriunde sunteti.

          Prin intermediul centrelor noastre de pregatire din lumea intreaga, va ajutam, de asemenea, sa va extindeti cunostintele despre produse si solutii si sa va imbunatatiti abilitatile