Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Despre Noi
             
             
             

            Planeta-barometru si societatea

            Imagini

             
             

            Schneider Electric, partner al Bali International Conference

            Conferinta internationala pe probleme de mediu, care a avut loc in Bali (Indonezia) in perioada 3-14 decembrie 2007, a adunat reprezentanti din 190 de tari (un total de peste 10 000 de persoane) pentru un obiectiv unic: luarea de masuri imediate pentru reducere a emisiilor de gaze de sera pentru a aborda incalzirea globala.

            Initiata de Natiunile Unite, intalnirea tinde sa se extinda dincolo de protocolul de la Kyoto din 2012 privind reducerea efectelor de sera, responsabile cu cresterea temperaturilor.
            Participarea Schneider Electric la conferinta de la Bali – ca semnatar – reprezinta un simbol puternic al angajamentului nostru in crestere privind eficienta energiei si hotararea noastra de a produce energie curata, sigura si fiabila.

            “Schneider Electric desfasoara un plan de actiune pentru imbunatatirea si reducerea consumului. Angajamentul nostru fata de clienti este de a imbunatati semnificativ eficienta energiei, in cladirile industriale, fabricile, infrastructurile sau locuintele acestora. Mai mult, le oferim produse si solutii care depasesc regulile curente de respectare a mediului inconjurator” explica Eric Pilaud, vicepresedintele executiv – Strategie, Clienti si Tehnologie si Unitatea de Proiecte de Afaceri si Servicii.

            In Indonezia, Schneider Electric sprijina pregatirea tinerilor in profesiile noastre

            Asistata de primarul orasului Batam si de Presedintele Departamentului educatiei, a fost semnat un acord asociat intre unitatea de productie Schneider Electric Batam si scoala profesionala locala SMKN1.
            Ambii participanti au fost de acord sa deschida in scoala o clasa speciala cu 15 elevi, care vor fi pregatiti in privinta studiilor profesionale legate de domeniile electrice. De asemenea, programa este alcatuita pentru a le spori vigilenta asupra cunostintelor si abilitatilor la locul de munca pe care ar trebui sa le dezvolte, de exemplu: sanatatea si siguranta locului de munca, respectarea mediului, imbunatatirea biotehnologiei la locul de munca, etc.

            Clasa este condusa si pregatita atat de profesorii scolii, cat si de angajatii voluntari ai Schneider Electric. Obiectivul este de a ajuta la imbunatatirea nivelului educatiei in Indonezia si de a indeplini nevoile in continua crestere, venite de la companii, pentru muncitori calificati s experti.

            Instalatiile si echipamentul din salile de clasa au fost donate de Schneider Electric (59 de echipamente electrice, echipament educational, computere, mobila, etc.). Colaborarea stransa este realizata, de asemenea, pentru a sponsoriza scolile primare amplasate pe alte insule, unde elevii scolilor fac vizite regulate si, de asemenea, organizeaza vizite la fabrici in scopul studierii domeniului.