Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Despre noi
            
            
            

           Responsabilitatea sociala

           Clientii nostri

            
            

           In ceea ce priveste clientii sai, obiectivul Schneider Electric implica comportarea cu integritate si respect intr-un spirit de creare a valorii impartasite. Grupul se obliga sa anticipeze si sa ia in considerare asteptarile lor in vederea imbunatatirii permanente a produselor si serviciilor sale, tehnologia de sprijinire a dezvoltarii clientilor sai.

           Calitatea si satisfactia clientilor reprezinta una dintre provocarile pe care le-a acceptat Schneider Electric. Sondajele privind imaginea si satisfactia care implica clientii sunt efectuate in mod regulat, in toate tarile in care Grupul are o prezenta semnificativa.

           In plus, programul Six Sigma, desfasurat in intreaga lume face posibila satisfactia sporita a clientilor in legatura cu calitatea si performanta. Aceasta metoda implica in special reducerea respingerilor de a obtine o scadere de 50% a costurilor non-calitatii.

           Schneider Electric face, de asemenea, achizitii vizate pentru a imbunatati organizarea cu solutii pentru gestionarea, optimizarea si reducerea consumului de energie pentru clienti.

           Un exemplu: Orase intregi reduc factura de lumina

           Iluminatul consuma 19% din electricitatea generata in intreaga lume. Sistemele noastre de gestionare a iluminatului public regleaza nivelurile de iluminare la nevoile locale si prelungesc durata de viata a becurilor, reducand prin urmare costurile de inlocuire si intretinere si reducand consumul de energie cu pana la 40%. Orasele Amiens, Franta si Delhi, India au ales aceste solutii, care le permit, de asemenea, gestionarea programarii si incidentelor de retea la distanta, prin GSM.