Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Despre Noi
             
             
             

            Ambitie

            Energie pentru planeta!

             
             

            Ambitii noi

            Suntem, probabil, la o rascruce de drumuri in istoria planetei noastre. Energia, atat cea publica, cat si cea privata, are un rol foarte important de jucat. Desi energia nu este accesibila tuturor, din moment ce doua miliarde de oameni nu pot avea acces la aceasta, totusi, are o importanta asupra unui alt bun public colectiv, si anume clima.
            Obiectivul global este de a imbunatati productia de energie, de a o face disponibila tuturor si de a gestiona in mod satisfacator modificarile de clima.
            Aceasta inseamna dezvoltarea durabila.
            Este o provocare pe care Grupul nostru a acceptat-o.

            Prin crearea Fundatiei corporatiste menita sa contribuie la supravietuirea planetei, Schneider Electric este in concordanta completa cu epoca sa.
            Ca angajati ai Schneider Electric, formam o comunitate globala exceptionala, o comunitate reprezentativa pentru natura diferita a afacerilor noastre. Dupa parerea mea, o astfel de diversitate reprezinta o bogatie si o putere enorma.
            Mesajul Fundatiei noastre, acela de a promova furnizarea si utilizarea energiei pe termen lung pentru un nivel mai bun al umanitatii reprezinta o realitate incredibila. Acesta reafirma constientizarea obisnuita de a apartine unei profesii foarte speciale, vitala pentru dezvoltarea societatii umane de care apartinem.

            Jean-Pascal Tricoire
            Presedintele Consiliului de administrare