Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Despre noi
            
            
            

           Istorie

           Istoria marcii Square D

            
            

           In 2003, marca Square D isi sarbatorea cea de a 100-a aniversare. O suta de ani de know-how si inovatie in electricitate si managementul automatizarilor.

            

           1902: S-au pus bazele companiei Detroit Fuse and Manufacturing, care producea sigurante fuzibile in carcase si separatoare cu sigurante in cutii.

           Reputatia semnaturii «D» pe ambalajele companiei a facut ca aceasta sa isi aleaga numele Square D. Faima sa s-a raspandit: in anii 1940, Square D numara 10 fabrici in Statele Unite si o forta de munca  de 7.000 oameni, care fabricau jumatate din toate intreruptoarele utilizate in aviatie.
           In anii 1950, compania si-a deschis prima sa filiala europeana. S-au deschis filiale si in Asia si Africa de Sud. Firma a lansat roboti programabili, o noua generatie de ?cutii pentru uz in rezidential, un detector de incendii pentru protectia la suprasarcini si detectia/ intreruperea arcului electric …
           In 1991, Schneider Electric a cumparat Square D.

           Produsele si sistemele dezvoltate de firma Square D, marca Schneider Electric, sunt prezente in toate sectoarele de activitate, de la intreruptoare si pana la sisteme de control si monitorizare. Sectoarele de cladiri tertiare si rezidentiale reprezinta consumatori importanti de produse Square D, marca Schneider Electric.

           Sursa:"Schneider, l'Histoire en force".
           (Disponibila numai in limba franceza)
           Tristan de la Broise si Felix Torres.
            Editura De Monza..

            

             
            
           Detalii

           Detalii 

           Biblioteca media

            

           Istorie

            

           Produsele Schneider Electric

           Binecunoscute si recunoscute in lumea intreaga, toate garanteaza un nivel excelent al calitatii, al sigurantei, al beneficiilor si al serviciilor asociate cu solutiile propuse de Schneider Electric.