Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Despre noi
            
            
            

           Istorie

           Istoria marcii Telemecanique

            
            

           Marca Telemecanique a urmat o politica de inovatie chiar imediat de la aparitia sa. Astazi aceasta constituie o referinta de lider global pentru managemetul automatizarii. In 2004 firma si-a sarbatorit cea de a 80-a aniversare!

            

           1924 : Achizitionarea de catre Michel le Goullec a «Manufacture d’Appareillage Electrique» care, in 1928, a devenit «Télémécanique Electrique».

           Istoria firmei Telemecanique, legata de inventiile sale, a inceput cu vanzarea primului contactor cu bara. In 1924, acelasi an in care a fost achizitionata, a fost deja inregistrat un patent! Firma si-a extins apoi rapid activitatea asa incat sa devina expert in managementul automatizarilor.  A dezvoltat semnificativ gama de contactori D care au devenit o referinta globala.
           Schneider Electric a cumparat Telemecanique in 1988. 
           Dupa ce s-a alaturat grupului, firma si-a continuat dezvoltarea cu inventarea gamei Osiris de celule fotoelectrice si cu integrarea tehnologiilor web pentru a propune primele servere web pentru robotii sai. In 2001, a luat nastere tehnologia QuickFit care a facut  posibila conexiunile fara scule sau cabluri.

           In 2009, produsele, serviciile si solutiile Telemecanique au migrant catre marca unica Schneider Electric, fiind una dintre ofertele lider in ceea ce priveste automatizarile si controlul industrial.

            

           Sursa : "Schneider, l'Histoire en force".
           (disponibila numai in limba franceza)
           Tristan de la Broise si Felix Torres. Editura De Monz
           a..

            

            

             
            
           Detalii

           Detalii 

           Biblioteca media

            

           Istorie

            

           Produsele Schneider Electric

           Binecunoscute si recunoscute in lumea intreaga, toate garanteaza un nivel excelent al calitatii, al sigurantei, al beneficiilor si al serviciilor asociate cu solutiile propuse de Schneider Electric.