Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Automatizari si Control Industrial

    Noutati: Automatizari si Control Industrial

    Terminalele grafice din clasa economica HMI STO&STU

    Incepand cu luna iulie 2010, in oferta de terminale programabile economice vor fi prezente 2 noi produse – HMI STO si HMI STU.

     

    HMI STO este un terminal programabil cu ecran senzitiv de 3.4’’, rezolutie 200x80 pixeli, monocrom, disponibil cu ecran in 2 variante, in functie de culorile de fundal (verde + portocaliu + rosu sau alb + roz + rosu).

     

    Comunicatia se realizeaza prin intermediul portului RS485/232, iar programarea si conectarea cu perifericele se face cu ajutorul celor 2 porturi USB incorporate.

    HMI STU este un produs inovator din punct de vedere constructiv, montajul acestuia pe fata panoului de automatizare realizandu-se modular prin intermediul unui decupaj rotund cu diametrul 22mm, exact ca in cazul unui buton clasic.

     

    Ecranul acestui terminal este color senzitiv 3.5’’ TFT, cu rezolutie QVGA. La fel ca si STO, HMI STU are incorporat un port RS232/485 + 2 porturi USB, precum si un port de comunicatie Ethernet 10/100 Base T pentru o integrare facila in sisteme SCADA sau de control distribuit.

     

    Odata cu aparitia acestor 2 noi terminale programabile, este disponibila si versiunea 5.1 a programului de configurare Vijeo Designer. Cu varianta demo a noii versiuni Vijeo Designer se pot programa terminalele din gama economica (STO&STU, XBTN, XBTR, XBTRT), pentru variantele grafice avansate (XBTGT, XBTGK) fiind nevoie de activarea produsului prin inregistrare Web.

     

    Mai multe detalii despre HMI STO&STUBrosura Magelis STO & Magelis STU