Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Automatizari si Control Industrial

    Noutati: Automatizari si Control Industrial

    Brosuri in limba romana cu oferta de produse pentru control industrial 2012-2013

    Astazi automatizarea este peste tot…

     

    Pentru a raspunde nevoilor dumneavoastra Schneider Electric va pune la dispozitie noile brosuri in limba romana cu oferta completa de produse pentru automatizare, pentru un domeniu larg de aplicatii. 

    Beneficiati de produse competitive si eficiente, personalizate, pentru a reduce consumul de energie si a creste siguranta personalului si a echipamentelor protejand in acelasi timp mediul inconjurator.

     

    Componente pentru automatizari 2012-2013

     

    Conceputa pentru toate aplicatiile de automatizare care necesita logica de cablare si pentru completare PLC-uri cu functii simple (contorizare, monitorizare si masura…), oferta de relee Zelio asigura rezultate optime datorita produselor sale dedicate.

    O noutate pentru aceasta brosura o constituie noile automate programabile M238 si M258 cat si softul de programare SoMachine din cadrul ofertei Machine Struxure.

    Concepute si adaptate pentru a corespunde cat mai strans posibil cu cerintele dumneavoastra, avand o gama larga de surse in comutatie si integrand un numar mare de functii noi, sursele Phaseo devin noua referinta in surse de alimentare.

       

    >> Consultati si descarcati brosura "Componente pentru automatizari" aici! (PDF,4.44MB)
    >> Accesati zona Automatizari

    >> Accesati zona Surse de alimentare

     

     

    Elemente pentru comanda si semnalizare 2012-2013

      

    Harmony,  solutii simple si inovatoare pentru toate problemele dumneavoastra.

    Lider mondial in componente de comanda si de semnalizare, Schneider Electric continua politica sa de inovare in cadrul gamei Harmony in scopul perfectionarii eficientei solutiilor de dialog.

     

    Noul catalog contine oferta Harmony de butoane si lampi, cutii cu butoane, comutatoare cu came, coloane si balize de semnalizare, girofar rotativ cu oglinda, sirene, cutii suspendate cu butoane, etc

     

     

    >> Consultati si descarcati brosura "Elemente de control si semnalizare" aici! (PDF, 4.31MB) 
    >> Accesati zona Dialog cu Operatorul