Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Automatizari si Control Industrial

    Noutati: Automatizari si Control Industrial

    Alege durata de viata nelimitata si functionare silentioasa cu Releele statice Zelio SSR!

    Oferta actuala de relee Schneider Electric cuprinde relee electromecanice (Zelio RXM, RSB, RUM, RSL, etc) si relee statice (Zelio SSRD si SSRP).

    Schneider Electric Romania completeaza incepand cu 30 iunie 2014 oferta de relee statice existente prin lansarea noilor game Zelio SSL, SSM, SSP + radiatoare SSRH.

    Releul static difera de celelalte relee prin faptul ca nu are piese mecanice in miscare. Acesta este, in esenta, un dispozitiv electronic care se bazeaza pe proprietatile electrice si optice ale semiconductorilor pentru a-si realiza functiile de izolare si de comutare.

    Seria Zelio SS* ofera relee statice de putere, inguste si modulare, care asigura functionarea consecventa a masinilor si reduc dimensiunea dulapurilor.  Beneficii precum intretinerea redusa, dimensiunea compacta, rezistenta la socuri si vibratii si gama larga de tensiuni de alimentare le permit utilizarea in aplicatii de incalzire, iluminat si control al miscarii.


       


    Prezentarea gamelor:
    1. Releele statice Zelio SSL ofera avantaje mai multor configuratii de intrare si iesire pentru aplicatii de comutare in CC si CA. Dimensiunea compacta si conceptul modular reduc spatiul si permit montajul usor in soclu.  Soclurile sunt disponibile cu conector cu surub si cu borne cu arc. Avantajele acestei game sunt:
    • Intretinere simpla si usoara deoarece releul poate fi montat/scos prin blocarea/deblocarea clapetei fara deconectarea cablajului soclului.
    • Soclu cu circuit integrat de protectie la polaritate inversa si LED indicator pentru identificarea usoara a starii.


    2. Releele statice Zelio SSM sunt relee modulare gata de utilizat cu iesiri dedicate pentru o densitate mai mare a puterii. Modelul unic IP20 si radiatorul incorporat, fara piese metalice expuse asigura un caracter compact si imbunatateste conditiile de functionare a releului.  Releele SSM sunt montate pe sina DIN.


    3. Releele statice Zelio SSP sunt relee trifazate IP20, pentru montaj pe panou. Iesirile SCR (iesiri pe tiristor) le permit sa fie utilizate in diverse aplicatii de comutare. Aceste relee de putere avand curenti nominali de 25 A si 50 A sunt conforme EMC.


    Radiatoarele Zelio ofera solutii termice optimizate pentru o gama larga de relee statice disponibile in industrie. Acestea permit disiparea usoara in mediu a caldurii dezvoltate in SSR in timpul procesului de conductie imbunatatind astfel functionarea releului. Aceste radiatoare cu dimensiuni compacte sunt disponibile in ambele tipuri: cu montaj pe panou sau pe sina DIN.

    Toate releele din gamele prezentate sunt disponibile 2 variante: 

    • cu pornire la trecerea prin zero pentru sarcini rezistive si
     cu pornire aleatorie pentru sarcini inductive.