Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Automatizari si Control Industrial

    Noutati: Automatizari si Control Industrial

    Telecomanda radio Harmony eXLhoist

    Incepand cu 1 August 2014 Schneider Electric Romania lanseaza o noua oferta dedicata aplicatiilor de ridicare: Telecomanda radio Harmony eXLhoist, solutia completa pentru controlul intuitiv si fiabil al podurilor rulante si macaralelor.

     

    Noua telecomanda radio permite actionarea intuitiva, cu o mana, a macaralelor, crescand in acelasi timp, siguranta.
    Combinand design-ul ergonomic, durata lunga de viata a bateriei si o oprire de urgenta wireless SIL3, Harmony eXLhoist aduce usurinta intuitiva in comanda de la distanta a macaralelor ajutand, in acelasi timp, si la protejarea operatorului si a masinii.

    Utilizare intuitiva
    Design-ul ergonomic al Harmony eXLhoist maximizeaza confortul in utilizare. Amplasarea inteligenta a butoanelor permite controlul usor, cu o mana, al statiei, permitand operatorului sa realizeze o serie complexa de manevre cu un singur deget si sa acorde atentie completa sarcinii ridicate. 


    Caracteristici incorporate pentru siguranta crescuta
    O oprire de urgenta wireless, certificata SIL3, este amplasata la baza manerului statiei, usor accesibila operatorului. In plus, Harmony eXLhoist integreaza protectie SIL1 impotriva utilizarii neintentionate si se aliniaza noilor standarde functionale de securitate pentru telecomenzile wireless.


    Eficienta de neegalat a bateriilor
    Timpul de reincarcare estimat pentru Harmony eXLhoist este de doar 15 minute, minim in comparatie cu timpul mediu de reincarcare de 3 ore pentru dispozitivele similare existente. Combinat cu timpul lung de functionare al bateriei, de pana la 30 de ore la o singura incarcare, aceasta ofera un nivel de neegalat de disponibilitate a aplicatiei. Durata lunga de viata a bateriei este, de asemenea, fara precedent – pana la cinci ani, atingand aproape dublul duratei de viata a dispozitivelor similare existente.


    Disponibilitate globala
    Harmony eXLhoist este prima telecomanda wireless pentru aplicatii de ridicare disponibila la nivel global la furnizorii de automatizari generale. Functionand pe frecventa internationala de 2.4GHz, telecomanda asigura compatibilitate globala si protectie universala impotriva interferentei, permitand functionarea simultana a pana la 50 de dispozitive wireless.


    Pachete complete
    Oferta contine 3 tipuri de telecomenzi ZART* cu LED-uri sau afisaj, 4 tipuri de statii de baza, software  de configurare gratuit si diverse accesorii (cabluri Incarcator,curea de umar si prindere de curea, antena externa, suport telecomanda, etc). Pentru a usura alegerea solutiei potrivite exista in oferta:
    • pachete complete XARS* (telecomanda ZART* + statie de baza ZARB**)
    • kituri XARSK * ( telecomanda + statia de baza + accesorii + cablu USB/RJ45  + soft configurare)

     

    Pentru a alege si adapta parametrii pentru sistemul XARS se poate utiliza programul de configurare eXLhoist Configuration Software, ce poate fi utilizat si pentru a descarca sau incarca parametrii configurati din PC in sistemul de comanda si invers. Programul este oferit gratuit.