Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Automatizari si Control Industrial

    Noutati: Automatizari si Control Industrial

    Modicon M580 - ePAC (ethernet Programmable Automation Controller)

     

    Schneider Electric Romania are placerea sa va anunte ca incepand cu data de 15 ianuarie 2015, in oferta de automate programabile va fi prezent un nou produs – Modicon M580, destinat proceselor industriale.

    Modicon M580 vine cu procesoare mai puternice, capacitate mai mare a memoriei, comunicatie avansata, flexibilitate ridicata, transparenta, deschidere, securitate, fiabilitate. Conceptul ePAC este chiar in centrul acestei noi arhitecturi de automat programabil.

    Ce ofera noul M580:

    • 7 noi procesoare ce sunt lansate pentru a oferi o gama completa in ceea ce priveste numarul maxim de I/O si viteza de procesare.  Acestea au  capacitate mare a memoriei si abilitati de comunicare, iar 3 dintre ele sunt prevazute pentru a functiona in medii grele (temperatura extinsa).
    • Capabilitati de comunicatie foarte mari prevazute nativ in toate controller-ele M580:
     - Port USB  pentru conectarea cu Unity Pro sau HMI
     - Un port Ethernet ca port service pentru conectare cu Unity Pro, HMI
     - Doua porturi Ethernet de 100Mbps pentru topologie de tip inel

    Toate procesoarele au posibilitatea de a functiona cu SDcard pentru a permite stocarea datelor din aplicatii. Procesoarele M580 sunt echipate cu o memorie interna de tip flash pentru stocarea datelor si aplicatiilor in modul oprit.

    In ceea ce priveste securitatea, M580 dispune de functii avansate de protectie denumite Cybersecurity, dedicate accesului la aplicatie si functiilor de comunicatie.

    Toate procesoarele au web server inclus pentru a permite accesul si diagnoza de la distanta, acum compatibil cu principalele sisteme de operare (Windows, iOS, android…), putand fi astfel accesat de pe orice PC, tableta sau chiar telefon smart.

    Din punct de vedere al performantelor este pozitionat intre gamele Premium si Quantum.