Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Cladiri - Managementul energiei si al securitatii
               
               
               

              Educatie

              Chestionar. Costurile aferente energiei cresc. Va fi scoala dumneavoastra pregatita?

               
               
               

              Indiferent daca respectiva cladire este ocupata de prescolari sau daca este plina de studenti, scopul este acelasi: crearea celui mai bun mediu de studiu si simultan, reducerea costurilor financiare si operationale.

              Investitia intr-o solutie integrata de administrare a cladirii oferita de Schneider Electric Building optimizeaza eficienta energetica, climatul interior, securitatea si siguranta unei scoli, indiferent de dimensiunea acesteia, indiferent daca apartine unui mic municipiu sau unui campus universitar, intins pe o suprafata ampla.

              Integrarea sistemelor cladirii reduce dinainte costurile de investitie si minimizeaza costurile operationale pentru anii urmatori. In plus, ofera flexibilitate maxima, eficientizarea consumului de energie si administrarea tuturor sistemelor, de la control al accesului si protectie impotriva incendiilor pana la controlul climatului si iluminare.

              In cele din urma, putem „proteja viitorul” oricarui mediu educational cu un plan energetic durabil care va asigura eficienta cladirilor dumneavoastra din toate punctele de vedere.

                
               
              Detalii

              Detalii 

              Brosura

               

              Povesti de succes