Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Cladiri - Managementul energiei si al securitatii
               
               
               

              Hoteluri

              Controlati si protejati fiecare dintre cele cinci stele

               
               
               

              Ati construit reputatia hotelului oferind oaspetilor servicii de cinci stele. Nimic nu este mai important pentru afacerea dumneavoastra decat confortul, siguranta si ingrijirea la care se asteapta. Dar costul acestora continua sa creasca.

              Ce puteti face? Integrati sisteme pentru cladiri pentru un control mai eficient al operatiunilor din cladire. Oaspetii dumneavoastra se vor simti mai confortabil, hotelul dumneavoastra va fi mai eficient si mai profitabil.

              Un sistem integrat pentru cladire de la Schneider Electric Buildings va ajuta sa echilibrati nevoia de servicii de calitate cu nevoia de a controla costurilor. Solutiile noastre inteligente de constructie pentru hoteluri integreaza controlul mediului cu sistemul dumneavoastra de rezervare pentru a declansa reglaje de temperatura si iluminare cand oaspetii se cazeaza si parasesc hotelul. Aceasta are un impact dramatic asupra consumului de energie. 

              De asemenea, solutiile noastre aduc liniste sufleteasca atat dumneavoastra, cat si oaspetilor dumneavoastra; solutiile noastre de siguranta complete se integreaza simplu cu sistemul nostru de administrare a cladirii pentru a va oferi controlul total asupra tuturor spatiilor dumneavoastra, de la o singura interfata pentru utilizator.

                
               
              Detalii

              Detalii 

              Brosura

               

              Povesti de succes