Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Cladiri - Managementul energiei si al securitatii
               
               
               

              Spitale

              Rx pentru succes

               
               
               

              Spitalele epocii moderne intampina provocari nemaiintalnite. Trebuie sa gazduiasca tehnologii si date de sustinere a vietii in cantitati mari si sa ofere medii sterile si sigure pentru pacienti. Nu exista timpi morti.  Energia electrica este o problema de viata si de moarte.

              Controlul precis al mediului spitalicesc necesita tipul de solutie integrata pe care o poate oferi Schneider Electric Buildings. Aceasta solutie poate asigura alimentare electrica neintrerupta pentru echipamente medicale avansate si terapie intensiva, temperatura precisa, control al fluxului de aer si al umiditatii, precum si un mediu sigur care inspira insanatosire si liniste sufleteasca.

              Solutiile noastre integrate pentru spitale asigura o sursa de alimentare sigura, disponibila 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamâna care reduce consumul de energie, fara a compromite ingrijirea pacientului. Mai mult, sistemele noastre ofera functii de monitorizare si de raportare complete, prezentandu-va dovada absoluta a respectarii regulamentelor prin inregistrari electronice sigure ale tuturor evenimentelor, alarmelor si parametrilor importanti din cladire.

                
               
              Detalii

              Detalii 

              Brosura

               

              Povesti de succes

               

              Solutiile noastre complete