Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Cladiri - Managementul energiei si al securitatii
              
              
              

             Cat de mult se poate imbunatati cladirea dumneavoastra?

             Va vom ajuta sa aflati cum

              
              
              

             Energy Edge este un program de imbunatatire a cladirilor, care ajuta entitatile private, precum hotelurile si afacerile, sa reduca costurile aferente energiei si cheltuielile operationale, cu o perioada scurta de timp de recuperare a investitiei. Ofera economii de energie imediate si ROI imbunatatit.

             Energy Performance Contracting ajuta institutiile publice sa faca imbunatatiri considerabile, cu perioade de returnare a capitalului mai mari. Pentru a elimina obstacolul finantarii acestui tip de proiect de mari dimensiuni, care este adesea o provocare pentru universitati, o terta parte finanteaza imbunatatirile identificate si Schneider Electric Buildings garanteaza economisirea de energetie.

             Serviciile Energetice Extinse includ planificare energetica pe termen lung, monitorizare de la distanta a consumului de energie, rapoarte pentru conducerea administrativa, auditare regulata a energiei si verificari ale cladirii.

             Acest program poate fi adaptat special pentru nevoile utilizatorilor finali din universitati, sistemul de sanatate, birouri comerciale si hoteluri.

             Schneider Electric Buildings poate ajuta utilizatorii sa obtina certificari ecologice pentru cladiri, printre care se numara:

             • Leadership in Energy & Environmental Design (LEED)
             • BREEAM
             • Energy Star (S.U.A.)
             • NABERS (Australia)
             • Energy Performance of Building Directive (EPBD) in Europa

             Programele care iau in considerare problemele de mediu demonstreaza responsabilitatea corporatista si cresc productivitatea angajatilor.

               
              
             Detalii

             Detalii 

             Brosuri

              

             White papers