Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Cladiri - managementul energiei si al securitatii
              
              
              

             Sisteme antiefractie

             Detectare instantanee, protectie superioara

              
              
              

             Securitatea oamenilor si a cladirilor depinde de capacitatea sistemului dumneavoastra de a detecta si comunica rapid o intrare prin efractie, in orice moment si oriunde ar aparea. Iata de ce detectarea intrusilor este o componenta fundamentala a sistemului de securitate integrat Schneider Electric Building. Cu toate aplicatiile de securitate lucrand impreuna, incidentele sunt detectate, identificate, raportate si rezolvate instantaneu.

             Senzorii de miscare si contactele geamurilor trimit automat alarme la centrul de comanda cand are loc o intruziune intr-o zona securizata. Personalul de securitate poate raspunde imediat. Alarme in timp real, in functie de care se poate actiona, inseamna raspuns mai rapid si protectie superioara pentru oameni si bunuri.

             Pentru a beneficia si mai mult de investitia dumneavoastra, putem integra sistemele de securitate si de administrare a cladirii: astfel, detectoarele de intrare prin efractie pot actiona functia adaugata de control al iluminarii, incalzirii, racirii si al ventilarii, pe baza gradului de ocupare. Acest lucru devine un inceput inteligent pentru un plan de eficientă energetica, conducand la economii semnificative.

               
              
             Detalii

             Detalii 

             Brosura

              

             Pelco by Schneider Electric