Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Sistem de management al cladirii
Click here to discover the Building Management and Security offer
Click to discover Building Management System offer
 
 
 

Solutii integrate de automatizare si securitate a cladirilor

 
 

Schneider Electric ofera produse, sisteme si solutii pentru cladiri inteligente. Pe piata de constructii, misiunea noasta este de a face cladirile mai sigure, mai confortabile, mai eficiente energetic in functie de modul in care acestea  functioneaza si de profilul ocupantilor cladirilor.

Schneider Electric are un portofoliu de produse ce permite o abordare integrata pentru managementul cladirilor, in sensul ca prin utilizarea infrastructurii de date comune se creeaza o baza de date unica pentru controlul instalatiilor si pentru securitatea cladirii.

Aceste solutii integrate pot reduce consumul de energie cu 30%, dar si cheltuielile de capital si cele operationale, imbunatatind performanta generala a afacerii. Portofoliul nostru de produse include cea mai larga si respectata oferta a industriei de automatizari pentru cladiri si a industriei de securitate.

Serverele de automatizare pentru cladiri Schneider Electric au nativ 3 protocoale standard de comunicatie (BACnet, LonWorks, Modbus) si posibilitati de integrare TCP/IP. Sistemele noastre de securitate video cuprind camere IP si analogice, fixe si cu sisteme de pozitionare mobile, precum si solutii software de management video.

  
 
Detalii

Detalii 

Solicitari de informatii despre solutii, produse si servicii

 

Documente & Descarcari

Downloads
 

Produsele Schneider Electric

 

Solutiile noastre

 

Extranet Afaceri Cladiri