Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Distributie Electrica
              
              
              

             Abordarea sistemelor

             Disjunctoare si comutatoare de joasa tensiune

              
              
                  

             Disjunctoare si comutatoare de joasa tensiune: flexibilitate sporita, productivitate crescuta

             Disjunctoare cu montaj incastrat
             O gama foarte larga de aplicatii

             Protectie de distributie CA, CC 1000 V, 400Hz, protectia motorului, continuitatea alimentarii, disponibilitatea energiei… aplicatiile acoperite sunt numeroase. Compact, este pur si simplu o garantie a conformitatii instalatiei de inalta performanta cu standardele internationale si cu certificarile locale.

             Flexibilitate sporita
             Proiectarea modulara a echipamentului sporeste capacitatea lui de upgrade si, prin urmare, durata de viata a instalatiilor. Pot fi adaugate cu usurinta noi caracteristici de protectie sau de monitorizare, pot fi efectuate ajustari ergonomice, conforme standardelor, la intreaga gama, iar dispozitivele de declansare sunt interschimbabile etc.

             Productivitate crescuta
             Proiectarea simpla, conexiunile standard, diferentierea automatizata si calculele in cascada, monitorizarea de la distanta a instalatiei prin Internet sunt doar cateva din multiplele caracteristici concepute rezultate din dorinta noastra de a va ajuta sa economisiti timpul.

                   

             Disjunctoare de inalta tensiune Aplicatii multiple
             Disjunctoare, comutatoare, invertoare de sursa … Masterpact acopera intreaga continuitate a aplicatiilor de alimentare si de disponibilitate a energiei. Inalta sa performanta, chiar si pentru aplicatiile de 1000 V sau 400 Hz, se adapteaza tuturor tipurilor de utilizari, chiar si celor mai specifice. Gama Masterpact de unitati de control pentru comunicatii permite integrarea in toate comunicatiile si arhitecturile, usurand, asadar, exploatarea si intretinerea instalatiilor.

             O solutie flexibila, cu posibilitate de upgrade
             Odata cu trecerea timpului, modificarile in domeniul afacerilor si al instalatiilor se dezvolta; Masterpact se mentine in actualitate datorita:
             - performantei continue (pana la 5 nivele de performanta)
             - rationalizarii dimensiunilor prin optimizarea volumului (Masterpact NT are cele mai reduse dimensiuni din lume)
             - unitatilor de control, care pot fi interschimbate pe amplasament, pentru a se permite upgrade-ul dispozitivelor de protectie si al masuratorilor asociate
             - conexiunilor standardizate (placi de conexiune cu dimensiune universala, o axa de conexiune unica, de 115 mm etc.)

             Instalatii sigure
             Dispozitivul de decuplare filtrat, patentat absoarbe energia eliberata in timpul dezactivarii alimentarii cu energie, ceea ce limiteaza stresul din interiorul instalatiei si poluarea din exterior.