Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Distributie Electrica

             Noutati: Distributie electrica

             SEPAM serie 10 – echilibrul perfect: simplitate, siguranta, eficacitate

              

             Schneider Electric va prezinta noua serie de relee din gama SEPAM, seria 10, compusa din trei tipuri de relee digitale, simple, dedicate aplicatiilor de baza.
              
             SEPAM serie 10N: asigura protectia impotriva punerilor la pamant;
             SEPAM serie 10B: asigura protectia impotriva supra-curentilor, defectelor faza-faza si faza-pamant;
             SEPAM serie 10A: ofera aceleasi functii ca si Sepam serie 10B, si în plus dispune de intrari/iesiri aditionale, monitorizarea functiilor si port de comunicatie.

              

             Aceste relee asigura atat protectia retelelor de distributie, cat si a cladirilor industriale, birourilor  ce sunt alimentate din posturi de transformare.
             In functie de modelul ales, SEPAM 10 va ofera urmatoarele protectii :

             • protectie impotriva punerilor la pamant a liniilor ;
             • protectie pe plecarile si sosirile dintr-un post de transformare ;
             • protectia transformatoarelor  MT/JT ;
             • protectie pe neutrul transformatoarelor ;
             • protectie in punctele de conexiune MT ;
             • protectie pe feederi JT.

              

             Simplitatea acestui releu consta in forma ergonomica, o interfata prietenoasa ce ofera butoane de setare,  semnalizari optice, alarme scrise si optice, si un meniu disponibil in mai multe limbi de circulatie internationala. Acest releu este foarte usor de instalat si de conectat, compatibil cu mai multe tipuri de senzori de curent, usor de setat cu ajutorul butoanelor sau a PC-ului si ulterior usor de folosit . 

             Siguranta oferita de SEPAM 10 asigura atat protectia instalatiei cat si a personalului. Conectarea si deconectarea releului se face in deplina siguranta, fiind echipat cu conectori speciali, conectorii de curent sunt cu auto-strapare. Setarile efectuate pot fi protejate cu parola pentru a se preveni astfel accesul sau modificarea neautorizata, iar panoul frontal poate fi sigilat. Releul este conform cu standardele si certificarile internationale si ofera o excelenta imunitate la perturbatiile electromagnetice. Partile accesibile sunt fabricate in intregime din materiale izolante, compatibil cu noul standard de performanta IEC 60255-27, iar robustetea mecanica este clasa 2 in concordanta cu IEC 60255-21. SEPAM 10  este conform cu directiva europeana RoHS, mai mult de 85% din partile componente sunt reciclabile si are consum redus de energie.


             Eficacitatea acestui echipament, ce consta in performantele si simplitatea conectarii si utilizarii, este intarita de pretul avantajos, facand din acest produs o oferta atractiva si economica.  In exploatare, SEPAM 10 imbunatateste nivelul de continuitate a alimentarii prin selectivitate logica, precizia timpului si pragului de declansare si transmiterea imediata a evenimentelor catre operator. Releul include si functia „cold load pick-up” pentru protectia echipamentelor si personalului la repunerea sub tensiune a instalatiei, cand valoarea curentului in primele secunde este mult mai mare, cauzata de curentii de magnetizare ai transformatoarelor si pornirea simultana  a aparatelor electrice.


             Costurile de implementare si de intretinere sunt reduse: instalare si conectare usoara, auto-testare permanenta  a aparatului, pre-configurare pentru punerea in functiune, gata de utilizare dupa o procedura simpla.

              

             > Vizionati web kit-ul de prezentare al gamei SEPAM

             Pentru mai multe detalii accesati sectiunea produse: Managementul retelelor electrice-> Relee de protectie->Sepam serie 10