Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Distributie Electrica

             Noutati: Distributie electrica

             Noul cofret electric Mini Pragma Schneider Electric : simplu si frumos in acelasi timp

              

              

              

             Descopera noua gama de cofrete electrice Mini Pragma, pe care nu veti mai doriti sa o ascundeti !

             Forma si culorile sale permit integrarea completa a acestui cofret in mediile rezidentiale,camere de hotel sau cladiri mici si pot fi utilizate de asemenea pentru a crea stiluri diferite. Designul atractiv al cofretului, posibilitatea de a alege culorile preferate (5) si finisajul sau ne asigura de faptul ca odata ce este instalat,cofretul este perfect integrat in mediul inconjurator. Se armonizeaza perfect cu aparatajul de ultraterminale (prize, intrerupatoare…).

             Este o oferta exclusivista pe care Schneider Electric o propune pentru sectorul rezidential.


             Acest cofret din plastic este valabil in versiunile de montaj aparent si incastrat, cu 1 pana la  3 randuri si de 4 la 36 module in total.

             • Versiunea aparenta este de culoare alba.
             • Versiunea incastrata exista in urmatoarele culori:alb,fildes, gri ceata, fistic, granat. Usa este plina (alba) sau translucida fumurie. Nu in cele din urma, o functie linistitoare pentru utilizator este propusa: reperul luminos.

             In caz de intrerupere a alimentarii generale, cofretul ramane luminat, asigurandu-se in acest fel acces usor la aparatele electrice.
             Instalatorii electrici nu au fost uitati: un spatiu optim de cablaj  asigura o usurinta in instalare. Sosirile si plecarile cablurilor, tuburilor si jgheaburilor sunt posibile pe la partea de sus, de jos sau spate a cofretului. Reglajul pe orizontala si verticala este imbunatatit. Blocurile terminale se monteaza foarte usor. In sfarsit, placile detasabile va dau un plus de libertate in munca de racordare. O alta exclusivitate  Schneider Electric.

             Completata de gama de aparataj de protectie si comanda Domae, Mini Pragma este o solutie electrica reala pentru cladirile rezindentiale, pe care Schneider Electric o aduce astazi clientilor sai.

              

             Pentru a afla mai multe despre Mini-Pragma accesati sectiunea produse: Mini Pragma-cofrete modulare