Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
 
 
 

Oferta noastra pentru energii regenerabile: invertoare pentru conectare la retea, invertoare-incarcatoare pentru aplicatii neconectate la retea, invertoare-incarcatoare pentru alimentari de siguranta

 
 

Oferta Schneider Electric pentru energii regenerabile este specializata in furnizarea de invertoare pentru conectare la retea, invertoare-incarcatoare pentru instalatii neconectate la retea, invertoare-incarcatoare pentru alimentari de siguranta. Schneider Electric ofera o gama de produse premium pentru proiecte de energii regenerabile conectate la retea, atat pentru segmentul residential, cit si pentru ferme solare de mare putere.

Invertoarele noastre pentru alimentare de siguranta, pentru instalatii neconectate sau conectate la retea indeplinesc cele mai exigente criterii de eficienta si raspund cerintelor stricte  stabilite de standardele CE si UL, calitatea acestora fiind testate cu strictete in uzinele noastre. Schneider Electric nu ofera numai echipamentele pentru solutii - conectate sau neconectate la retea -dedicate energiilor regenerabile, ci ofera si garantie premium acestor echipamente.
Optional, Schneider Electric ofera garantie de disponibilitate pentru toate invertoarele, monofazate sau trifazate, conectate la retea.

Descoperiti in sectiunea de mai jos produsele si echipamentele dedicate solutiilor pentru energii regenerabile.

 

Produse si Servicii

Produse si Servicii
  
 
Detalii

Detalii 

Solicitari de informatii despre solutii, produse si servicii

 

Ultimele noutati

RSS

12/01/2010 - Xantrex Technology Inc. şi-a schimbat numele de marcă din Xantrex în Schneider Electric în ianuarie 2010