Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Newsletter Schneider Electric Romania

   Formular de inscriere newsletter Schneider Electric!

   * Toate campurile formularului sunt obligatorii. Multumim!

   :
   Refresh Captcha

    
    
    

   Dati click o singura data pe "Trimiteti" si veti primi un e-mail de confirmare pe adresa de e-mail introdusa in formular!

    
    
     
    
   Detalii

   Detalii 

   Legea privind procesarea datelor, a fisierelor si a informatiilor cu caracter personal

   Conform legii nr. 677 din 21.11.2001 ”Procesarea datelor, fisierelor si a informatiilor", pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, are ca scop garantarea si protejarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale persoanelor fizice, in special a dreptului la viata intima, familiala si privata, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Exercitarea drepturilor prevazute in prezenta lege nu poate fi restransa decat in cazuri expres si limitativ prevazute de lege.

   Prezenta lege se aplica prelucrarilor de date cu caracter personal, efectuate, in tot sau in parte, prin mijloace automate, precum si prelucrarii prin alte mijloace decat cele automate a datelor cu caracter personal care fac parte dintr-un sistem de evidenta sau care sunt destinate sa fie incluse intr-un asemenea sistem.

    

   Abonament la Newsletter "Info Automatizari"

   Veti primi gratuit pe mail ultimele documentatii si stiri.