Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Produse si servicii

   Noutati despre produse

   Schneider Electric achizitioneza Invensys

   In data de 17 Ianuarie 2014 achizitionarea Invensys de catre Schneider Electric a fost aprobata de catre toti actionarii.

   Aceasta achizitie arata cum doi dintre cei mai importanti jucatori de pe piata industriala isi unesc fortele pentru a crea o companie globala, inovatoare, cu o pozitie puternica in automatizari industriale integrate, software si management al energiei.


   Prin combinarea de tehnologie, inovare si dezvoltare a capacitatilor, atat ale Schneider Electric, cat si ale Invensys, aceasta achizitie va oferi noi sisteme, aplicatii si tehnologii lansate pe piata mai rapid, consolidarea capacitatilor noastre in hardware, software si servicii si furnizarea unui portofoliu complet pentru dumneavoastra.

   Atat clientii Schneider Electric, cat si clientii Invensys, vor avea beneficii de pe urma acestei achizitii.
   Impreuna putem oferi un portofoliu complet de oferte imbunatatite, solutii si servicii de inginerie pentru toti clientii nostri.

   Mai multe informatii despre integrarea celor doua companii vor fi disponibile pe site-ul nostru in urmatoarele luni. Pentru dumneavoastra, clientii nostri, toate intrebarile pot fi adresate persoanei dumneavoastra de contact din cadrul Schneider Electric.