Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Conditii generale
         
         
         

        Conditii generale de inscriere la cursurile de pregatire

         
         

        Înscriere pentru participare

        Inscrierea se realizeaza on-line la adresa www.schneider-electric.com/ro, prin email sau fax prin completarea unui formular standard.

        Confirmarea participarii la curs va fi realizata cu 10 zile inainte de data cursului prin email, fax sau telefonic.

        Lista de asteptare - daca o sesiune este completa, veti fi inscrisi intr-o lista de asteptare pentru o perioada ulterioara.

        Cheltuieli

        Participantii la cursurile de pregatire tehnica isi vor suporta cheltuielile legate de transport, hotel si diurna.

        Generalitati

        In cazul in care la un curs nu exista un numar suficient de inscrisi, Schneider Electric isi rezerva dreptul de a anula acel curs. In acest caz, cei inscrisi vor fi inclusi in lista asociata aceluiasi curs din perioada urmatoare.

        Este responsabilitatea organizatiei participantilor sa se asigure ca cei care vor fi instruiti au un nivel de pregatire si experienta suficiente pentru a beneficia de participarea la curs.

        Cursuri on-site - pentru mai multe informatii si costuri,consultati on-line la www.schneider-electric.com/ro, sau email la ionut.banica@schneider-electric.com, fax (40)21 232 15 98.

        Schneider Electric Romania isi rezerva dreptul de a modifica planificarea cursurilor, de a modifica informatia cursurilor, a limita numarul de participanti sau a anula unele cursuri.

        Copyright

        Documentatie curs, standuri, software, programe si orice alte elemente utilizate ca ajutor la instruire, ca parte a cursului, sunt subiecte ale legii Copyright.

        Participarea la un curs nu confera niciun drept de a reproduce aceste informatii, sau de a le transmite catre terti, fara un acord prealabil dat de Schneider Electric (Romania).