Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Servicii pentru aplicatii critice de electro-alimentare
     
   

  Schneider Electric

  Newsletter

  > Abonati-va acum!

   
     
   
   
   

  Servicii pentru aplicatii critice de electro-alimentare si climatizare

  Necesitatea unei electro-alimentari de calitate, sigure si neintreruptibile nu a fost niciodata mai mare ca in prezent. Schneider Electric se angajeaza sa furnizeze solutii de marca pentru aplicatii critice si industriale.

   
   

  Principalele dvs. probleme: fiabilitatea, disponibilitatea, agilitatea, eficienta

      In lumea puternic electronizata si digitalizata in care traim, cea mai nesemnificativa cadere de tensiune, perturbatie sau variatie a tensiunii poate avea consecinte devastatoare pentru afacerea dvs. iar costul furnizarii unui nivel ridicat de disponibilitate electrica este intr-o continua crestere. Schneider Electric ofera solutii complete pt. aplicatiile critice de alimentare electrica si climatizare, solutii disponibile pentru a va ajuta sa profitati la maximum de energia consumata:  
  • Fiabilitate: Tehnologii demonstrate pentru aplicatiile dvs. globale
  • Disponibilitate: Standardizare, usurinta in intretinere si abilitate de anticipare a problemele pt. a reactiona imediat
  • Agilitate: Odata cu schimbarea necesitatilor dvs., infrastructura fizica trebuie sa se adapteze si sa creasca impreuna cu dvs. in mod rapid.
  • Costul total al proprietatii/eficienta: Costurile initiale si de exploatare mai mici, prin utilizarea de echipamente cu dimensiuni reduse, maximizeaza eficienta utilizarii spatiului disponibil si genereaza economii de energie

   

  Solutii pentru intreprinderi eficiente - Efficient Enterprise™

  Simpla modificare a viziunii in care propria organizatie abordeaza modul de utilizare a energiei poate ajuta la recuperarea pierderilor si la plasarea respectivelor sume inapoi in bugetul propriu!

  1) Cele mai performante componente din domeniu: solutiile premiate ale marcilor de top propuse industriei, APC si MGE UPS Systems, sustinute de amprenta celor mai bune servicii asociate aplicatiilor din industrie, toate acestea pentru a va asigura cea mai buna alegere a solutiei de eelectro-alimentare si climatizare.
  2) Asocierea climatizarii cu electricitatea : Centrele de prelucrare a datelor sunt mai eficiente daca prin proiectare se asociaza solutia de climatizare de solutia electrica, generatoare de caldura.

  3) Volumul mare de aer cald creat de aplicatiile de mare densitate, precum serverele compacte (blade servers), conduce la necesitatea selectiei unei arhitecturi electrice si de climatizare previzibila si repetabila.
  4) Solutiile software de gestiune a capacitatilor pt asigurarea instalarii rapide si eficiente a tehnologiei, fara surprize si fara timpi pierduti. Trecerea de la proiectare la administrare, utilizand o platforma puternica unica pentru intreaga arhitectura electrica si de climatizare.

   

  Solutii pentru spitale: Asigurarea alimentarii cu energie electrica pentru protejarea vietii umane

  Disponibilitatea electrica in spitale are, cu siguranta, o importanta vitala. Caderile de tensiune pot avea consecinte directe asupra vietii pacientilor, in special in salile de operatii, in unitatile de terapie intensiva, in camerele de urgenta etc. Pentru asigurarea continuitatii alimentarii electrice in spitale, oferta de solutii de electro-alimentare se bazeaza pe echilibrul intre urmatoarele 3 repere cheie:

  • arhitectura retelei electrice a spitalului, proiectata pentru asigurarea disponibilitatii distributiei de energie electrica, in functie de nivelele critice ale institutiei;
  • produsele si echipamentele alese si instalate adecvat in interiorul cladirii;
  • serviciile de exploatare si intretinere, adaptate la nivelul optim de performanta.

   

  Multumita ofertelor de solutii electro-alimentare, spitalul este dotat pentru a face fata obiectivului sau vital: Continuitatea asigurarii sanatatii!

   

   

    
   
  Detalii

  Detalii 

  Conform Gartner Research, 50% din toate centrele de date construite inainte de 2002 vor fi scoase din uz pana in 2008 din cauza posibilitatilor insuficiente de alimentare si racire. Problemele legate de alimentare si/sau de racire reprezinta acum unica si cea mai mare problema cu care se confrunta directorii centrelor de date.

   

  Descoperiti produsele si serviciile APC, marca Schneider Electric!