Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Eficienta energetica
    
    
    

   Solutii pentru hoteluri

    
    
    
    
    
    
    

   Obiective principale

   • Diferentierea fata de concurenta prin inovatie, proiectare si noi functionalitati
   • Dezvoltarea identitatii fiecarei marci de hotel, pentru a propune o valoare clara si constanta oaspetilor
   • Eficienta energetica este un factor critic, deoarece reprezinta unul din principalele costuri ale hotelului, iar acest cost este in crestere.
   • Angajament de calitate ecologica al companiei pe masura ce atat angajatii, cat si clientii devin din ce in ce mai receptivi la acest aspect.

   Ce poate face Schneider Electric?

   • Controlul camerelor  - Camerele de oaspeti reprezinta aproximativ 70% din spatiul unui hotel si sunt centrul experientei oaspetilor. Iluminarea, temperatura si obloanele, seiful, mini-barul, sistemul de acces al usii sunt elemente cheie ale camerei. Solutiile inovatoare pot reduce consumul de energie si pot creste gradul de satisfactie al clientilor si creste valoarea perceputa de client pentru acea camera.
   • Gestionarea cladirii - Hotelurile sunt cladiri complexe, cu mai multe procese care functioneaza in paralel: sisteme specializate de gestionare a clientilor, sisteme speciale de divertisment, sisteme de gestionare HVAC, sisteme de acces si CCTV. Aceste sisteme necesita o infrastructura IP puternica si un punct de control centralizat. Principalele beneficii sunt reducerea investitiei , a costului de intretinere si cresterea vizibilitatii  in toate procesele. Aceasta solutie trebuie adaptata la dimensiunea si complexitatea fiecarui hotel.
   • Eficienta energetica - Hotelurile sunt foarte sensibile la consumul de energie si comunica printr-o abordare ecologica. Necesitatile privitoare la HVAC, apa calda, iluminare se intalnesc in zonele publice si private ale hotelurilor. Solutiile de eficientizare a energieie  se adapteaza la piata hoteliera, luandu-se in considerare importanta pe care o are confortul oaspetilor in raport cu economia realizata.     
    
   Detalii

   Detalii 

   Solicitari de informatii despre solutii, produse si servicii

    

   Povesti de succes

    

   Descarcari si link-uri utile