Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Hotel Solutions
 
 
 

Hotel

 
 
 
 
 
 
 

Provocari

Avand in vedere cresterea costurilor cu energia si constientizarea cerintelor in ceea ce priveste mediul, precum si riscurile de securitate sporite si tehnologia avansata, trebuie sa va protejati profitabilitatea si sa reduceti amprenta de carbon - oferind, in acelasi timp, o experienta de neuitat oaspetilor dumneavoastra. Influentarea investitorilor este esentiala, demonstrand solutii simple si eficiente, in proprietatile existente si noi, care ofera o rentabilitate a investitiei si un impact pozitiv asupra valorii activelor.

Hotel Solutions
 
 
 
 
 

Solutii

Solutiile noastre complete in ceea ce priveste energia reduc cheltuielile operationale cu pana la 20% si imbunatatesc profitul cu pana la 10%. Solutiile noastre cele mai bune din clasa de securitate va ofera linistea de care aveti nevoie. Cu arhitectura EcoStruxure, veți beneficia de un sistem complet, integrat, in timp ce reduceti cheltuielile de capital cu pana la 15%. Solutiile noastre simple, integrate va permit sa petreceti mai mult timp pentru a va incanta oaspetii si sa va mentineti un avantaj competitiv.

 

 

Referinte

 
  •  Vietnam - Descoperiti modul in care un audit energetic simplu va poate ajuta sa economisiti 20% din consumul de energie
Descoperiti mai
multe referinte
 
 
 
 
 
 
Vizualizati filmele destinate hotelurilor
Descoperiti cum a livrat Schneider Electric o solutie completa EcoStruxure la Hesperia Tower, pentru a ajunge la un nivel inalt de eficienta, imbunatatind, in acelasi timp, experienta oaspetilor. Schneider Electric este singurul specialist global oferind EcoStruxure, o arhitectura de sistem integrata, ce unifica managementul cladirii, securitatii si energiei.
Descoperiti cum Energy Operation poate furniza informatii aplicabile, astfel incat sa puteti imbunatati performanta unui hotel si profitabilitatea.
Darren Cook, Director Sr. de Inginerie pentru Europa la Hilton Worldwide, explica provocarile de gestionare a energiei pentru un grup de hoteluri dispus in toata lumea si modul in care Schneider Electric i-a deschis ochii la noi solutii, ca urmare a vizitei sale la Cisco House din Londra
 
 
 
 
 
Solutii pentru hoteluri
Managementul centralizat al hotelurilor
Controlul camerelor destinate oaspetilor
Spatiile publice
Restaurant
Eficienta energetica
Controlul temperaturii si al climatizarii
Securitate si protectie
  
 

Publicatii

 
 
  
 

Va asteptam la evenimentul Leaders in Hospitality CEE & CIS - Premier Hotel, in Praga, in 3-4 Decembrie 2013

Schneider Electric va participa la Leaders in Hospitality CEE & CIS Summit, cel mai important eveniment din industria hoteliera, care reuneste hotelieri de top experti in domeniu, oficiali guvernamentali si furnizorii de solutii din intreaga regiune. Acesta ofera posibilitatea de nepretuit pentru a obtine noi informatii de piata, a cunoaste noi nume din domeniu si de a socializa cu cei mai importanti jucatori din industrie.

Leaders in hospitality CEE & CIS 2013