Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Hoteluri
          
          
          

         Aplicatie: Optimizarea tarifului energiei

          
          

         Probleme si obiective

         Minimizarea riscului si maximizarea valorii prin intermediul asigurarii de contracte de electricitate stabile sunt o prioritate pentru directorii si responsabilii sectoarelor energetice. Negociind cele mai avantajoase contracte si investind in scheme de utilizare eficienta a tarifelor existente, clientii pot optimiza costul energiei consumate.

         Cum poate un beneficiar sa administreze energia intr-un mod mai eficient?

         • Prin analiza structurilor energetice, prin colectarea datelor de consum electric si prin analiza estimativa a energiei, managerii pot influenta semnificativ contractul financiar general cu furnizorii de utilitati. Cunoasterea modului in care este consumata energia electrica utilizata si achizitionata ofera achizitorului un avantaj imens in negocierile de contracte. Managerii de energie utilizeaza aceasta analiza a contractarii de energie si consolideaza multiple locatii pentru a reduce impactul financiar pe care il are energia electrica in intreaga intreprindere.

         • In functie de tarifele oferite de furnizori si de sarcinile aflate sub controlul clientului, utilizatorii pot reduce costurile energiei in diverse moduri.

         • Cheltuielile pot fi reduse prin detectarea sarcinilor de varf si modificarea functionarii sarcinilor in alte perioade. Nivelarea perioadelor de varf utilizeaza resurse locale pentru a mentine sarcinile la acelasi nivel, fara a stabili o noua perioada de varf a utilitatilor.

         • De asemenea, clientii pot profita de tarifele oferite de furnizori care sufera din cauza lipsei de capacitate sau a unor costuri de productie mari, de exemplu in timpul lunilor fierbinti de vara. Un acord de limitare a cererii ii permite clientului sa beneficieze de un pret atractiv al energiei. In schimb, cand o centrala solicita acest lucru, utilizatorul va reduce temporar incarcarea acesteia.

         • Preturile de tipul “timp de utilizare” sunt un alt stimulent pentru acei clienti care pot distribui sarcinile la momente ale zilei cu costuri mai reduse si, prin aceasta, reduc factura de energie.

         • Evitarea cheltuielilor pentru puterea reactiva este un alt mod de optimizare a costurilor.  Sarcinile inductive, cum ar fi transformatoarele si motoarele utilizeaza si putere reactiva. Centralele trebuie sa ofere capacitatea necesara pentru sustinerea acestei puteri reactive, taxe din ce in ce mai mari ale puterii reactive fiind aplicate pe facturile de energie. Daca tariful dvs. include taxe pentru putere reactiva, corectia factorului de putere este un mod de a elimina aceasta taxa din factura de energie.

           
          
         Detalii

         Detalii 

         Solicitari de informatii despre solutii, produse si servicii