Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Birouri
        
        
        

       Aplicatie: Automatizarea constructiilor

        
        

       Probleme si obiective


       Combinatia dintre HVAC si iluminare contribuie la peste 70 % din energia utilizata in multe cladiri. Implementarea cladirilor, de la proiectare la darea in exploatare, trebuie realizata intr-un mod prin care se obtine rezultatele optime privitoare la economisirea energiei.

       Cum poate un client sa administreze energia intr-un mod mai eficient?

       Solutiile integrate de gestionare a cladirilor se bazeaza pe sisteme deschise, scalabile, care permit monitorizarea si controlul tuturor sistemelor cladirii, inclusiv HVAC, iluminare, controlul accesului, securitate si alte sisteme speciale. Solutiile complete pentru cladiri ofera beneficii semnificative de utilizare si intretinere in timpul ciclului de viata al unei cladiri. Comportamentul coordonat intre sisteme multiple poate oferi o gama de economisire a costurilor energiei de la 15% la 30%.

       • Sistemele de automatizare si control ale cladirilor (SACC) contribuie la disponibilitatea echipamentelor si la economisirea energiei, deoarece pot controla toate functiile cladirii:
        - echipamente mecanice si electrice pentru incalzire, ventilare, aer conditionat, iluminare, obloane/jaluzele, distributie de tensiune etc.
        - controlul accesului, CCTV etc. pentru securitate.

       • Serviciile tehnice permit clientilor sa obtina cea mai buna performanta de la sistemele SACC pe durata intregului lor ciclu de viata. Acest lucru ii ajuta pe clienti sa obtina cele mai bune evaluari energetice posibile pentru cladirile lor.
        - Servicii operationale: Asistenta pe amplasament si gestionarea alarmelor, pentru a se asigura cea mai buna eficienta in operatiunile cladirilor .
        - Servicii de intretinere: Pastreaza valoarea unei cladiri la nivel strategic, prin intermediul unor ajustari si optimizari regulate ale sistemelor. Intretinerea si inlocuirea pieselor de schimb in mod regulat, conform programelor de intretinere planificate.
        - Servicii de consultanta: O gama de servicii de consultanta, de la instruire la auditari ale energiei si ale ambiantei interioare, precum si analiza si documentatia privitoare la starea unei cladiri.
         
        
       Detalii

       Detalii 

       Solicitari de informatii despre solutii, produse si servicii