Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Suport
        
        
        

       Prioritatea noastra numarul 1: satisfactia clientului

        
        

       Viitorul va apartine din ce in ce mai mult electricitatii, cu necesitati in crestere, cu noi metode de generare si cu noi aplicatii.

       Lider mondial in domeniul gestionarii electricitatii si a automatizarii, Schneider Electric face ca utilizarea acestei energii sa fie mai sigura si mai usoara.

       Avand prezenta pe toate continentele, Grupul contribuie la performanta clientilor sai prin oferta sa unica de produse, solutii si servicii si printr-o politica dinamica de inovatii.

        
        
        
        
        
        
        

       Schneider Electric Alliance

       Schneider Electric Alliance este o retea de integratori de sistem internationali independenti care doresc sa ofere clientilor excelenta cunostintelor lor si cele mai bune solutii tehnologice.
       Avand in vedere acest lucru, acestia au dezvoltat o stransa relatie profesionala cu compania Schneider Electric si, astfel, pot oferi utilizatorului final cele mai bune servicii.

       Manualul instalatiilor electrice

       Noul manual de instalatii electrice, in conformitate cu standardul CEI 60364, in limba romana.

       Este o unealta foarte utila pentru toti profesionistii in electricitate!

        

        
        
        
        
        
        
        
        
        
        

       Aveti o intrebare tehnica?

       Descoperiti noua sectiune "Intrebari frecvente (FAQ)"!

        

       Din dorinta de a fi mereu aproape de dumneavoastra si a raspunde prompt intrebarilor de natura tehnica, am creat sectiunea "Intrebari Frecvente (FAQ)".

       Aceasta noua sectiune poate fi accesata usor din meniul "Suport" si contine raspunsuri la cele mai frecvente intrebari referitoare la produsele comercializate, modul logistic si comercial de operare al Schneider Electric.

       Va invitam sa beneficiati in timp real de informatiile oferite si va asteptam sa participati activ la dezvoltarea Bazei de "Intrebari Frecvente (FAQ)" prin adaugarea eventualelor dumneavoastra intrebari.

       Va multumim pentru accesarea noii noastre sectiuni si va rugam sa ne ajutati sa evaluam calitatea informatiilor oferite, utilizand sistemul nostru de notare (*****), precum si chestionarul de satisfactie clienti (contine 2 intrebari).

        
        
        
        
        
        

       Showroom International Customer Lounge(ICL) - Paris

        

        
        
        
         
        

       Produsele Schneider Electric

       Binecunoscute si recunoscute in lumea intreaga, toate garanteaza un nivel excelent al calitatii, al sigurantei, al beneficiilor si al serviciilor asociate cu solutiile propuse de Schneider Electric.
        
         
        
       Detalii

       Detalii 

       Directiva europeana RoHS

        

       Nota de avertizare Compact C401