Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

 • Default Alternative Text
  Diversitate si initiativa

  Diversitate si initiativa

Diversitatea este moștenirea și viitorul nostru. Fii parte din ea.

La Schneider Electric, diversitatea este o parte integrala din istoria, cultura si identitatea noastra. Incluziunea este modalitatea in care abordam si percepem toate diferentele. Noi vrem sa cream o cultura cuprinzatoare in care toate formele diversitații sa fie percepute ca o valoare reala pentru companie." with "La Schneider Electric, diversitatea este o parte integrata din istoria, cultura si identitatea noastra. Includerea este modalitatea in care abordam si percepem toate diferentele. Noi vrem sa cream o cultura cuprinzatoare in care toate formele diversitatii sa fie percepute ca o valoare reala pentru companie.

 • HeForShe IMPACT 10x10x10, Davos 2016

  HeForShe IMPACT 10x10x10 a lansat Raportul de paritate la Davos în ianuarie 2016. Zece dintre companiile de top din lume au lansat noi cifre privind diversitatea de gen a angajatilor în Raportul de paritate HeForShe inaugural al UN Women.

 • Fiecare individ este unic.

  Dorim sa cream o cultura globala in care toate formele de diversitate sunt considerate ca fiind o valoare reala pentru companie.

 • Sediul central United Nations din NY

  Jean-Pascal Tricoire, CEO Schneider Electric, a primit unul dintre cele cinci premii ravnit pentru angajamentul demonstrat si punerea in aplicare a politicilor care promoveaza si sustin dezvoltarea profesionala a femeilor pe piata muncii si in comunitate.

  • #HeForShe Mobilizarea noastra pentru a sprijini miscarea de solidaritate globala.

   De cand am devenit unul dintre cei 10 campioni corporatiști in IMPACT 10x10x10, mulți dintre angajații noi barbati s-au alaturat repede acestei inițiative plina de inspirație cu multa energie si reala implicare.

   Brosura Mobilizare HeForShe (pdf, 932 Kb)
   Default Alternative Text
  • Sprijinind egalitatea de gen

   In ultimii ani, am sprijinit si implementat politici care promoveaza si sustin femeile in cadrul organizatiei. Transformand comportamentul corporatist, am plasat egalitatea de gen in topul prioritatilor noastre si am transformat diversitatea intr-una dintre principalele componente ale afacerii noastre si strategii de lucru cu oamenii.

   Brosura care sprijina egalitatea de gen (pdf, 1 Mb)
   Default Alternative Text
  • Implicarea liderilor de top

   Abordarea culturii noastre este una dintre principalele noastre provocări pentru a deveni o companie echilibrată în abordarea egalitatii de gen.
   Schimbarea culturii incepe de la nivelul superior.

   Brosura Angajamentul liderilor de top (pdf, 1.3 Mb)
   Business colleagues looking at blueprint
  • Sustinerea profesionala a femeilor

   Prin tratarea tuturor angajatilor nostri de sex feminin, cu respect egal si demnitate, noi cream si promovam un mediu de sustinere si intelegere, in care toti indivizii isi ating potentialul maxim in cadrul companiei, indiferent de gen si alte diferente.

   Brosura de sustinere profesionala a femeilor (pdf, 1.2 Mb)
   Default Alternative Text
  • Brosura Aflati despre Politica de Diversitate si Incluziune a Schneider Electric

   Principiile de diversitate si incluziune descriu modul in care implicarea noastra se aplica in cadrul companiei Schneider Electric si evidentiaza modalitatile in care acestea ar trebui abordate si implementate in intreaga companie. Brosura Diversitate & Incluziune

   Brosura Diversitate & Incluziune (pdf, 888 Kb)
   Default Alternative Text
  • Studiu de caz Modul in care echilibrul de gen din corporatiile mondiale poate dezvolta afacerea

   Multe corporatii globale se bat pentru a se adapta la noile tendinte, cum ar fi volatilitatea economica si schimbarea stilului de viata. Cercetarile au demonstrat ca lipsa de idei noi si o rezistenta la abordari alternative reprezinta o cauza principala de stagnare in mediul de afaceri de astazi. Cercetarile continua sa arate ca un dezechilibru semnificativ intre sexe la nivelurile de management de top si mediu ale organizatiilor globale a condus la o lipsa de creativitate in rezolvarea problemelor de afaceri. Aceasta lucrare analizeaza modul in care un echilibru de gen mai mare conduce la o crestere semnificativa si inovare.

   Studiu de caz cu privire la modul in care Echilibrul de gen in Corporatiile mondiale poate dezvolta afacerea (pdf, 668 Kb)
   Default Alternative Text