Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

  • Default Alternative Text

   Locuință conectată

   Control intuitiv de la distanță al casei, pentru liniște și confort.

  Home-YP-ED-CO_02 


  Ambianță și stare de spirit

  Cu ambianța potrivită, un spațiu poate oferi o experiență senzuală, de la comodă și liniștită, la pasională și romanică. Cea mai bună metodă de a obține aceasta este prin iluminare fină, crearea inspirației cu lumină potrivită ocaziei. Aceasta este implementată prin interpunerea dispozitivelor de iluminat cu diverse surse de lumină naturală și artificială. Lămpile, jaluzelele și perdelele pot fi controlate cu ajutorul unui sistem de control tactil, pentru o ambianță perfectă de fiecare dată.

  Home-YP-ED-CO_04

  Energie de calitate, satisfacție de calitate.


  Electricitatea în locuință este în realitate plină de perturbatii și interferențe, iar calitatea electricității o face adeseori instabilă. Chiar și componentele electronice sau aparatele electrocasnice pot genera perturbatii electromagnetice. Toate acestea afectează calitatea echipamentelor audio și video.

  Prin filtrarea perturbatiilor și prin reglarea tensiunii, produsele Schneider Electric va ajuta sa eliminati zgomotul și interferențele pentru a minimiza distorsiunile audio și video, oferind cea mai bună calitate a imaginii și cel mai bun sunet

  Home-YP-ED-CO_03