Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

  • Default Alternative Text

   Economie de energie

   Energia inteligentă vă ajută să economisiți.


  Home-YP-ED-SA_04

  Automatizarea permite economii de energie

  Economisiți energie în funcție de prezență, nivelul de lumină, perioadă a zilei și de temperatură
  Uitați întotdeauna să opriți luminile? Prin utilizarea senzorilor de prezență, luminile și scenele pre-setate se pot activa sau dezactiva automat în funcție de camera în care va aflați. Nivelul de lumină poate fi de asemenea ajustat automat în funcție de lumina naturală disponibilă, pentru a obtine o luminozitate constantă a camerei.
   
  Bucurați-vă de cea mai bună ambianță și de optimizarea consumului de energie 
  Nu este necesar ca luminile să fie setate la cea mai mare intensitate tot timpul. Nu trebuie să opriți toate dispozitivele pentru a economisi energie. Pur și simplu activați o scenă pre-setată, pentru a vă bucura de ambianță optimă, în timp ce reduceți consumul de energie.
   
  Programarea iluminatului asigură economii de energie  
  În loc să pretindeti că sunteți acasă aprinzand luminile toata ziua si facand risipa de energie, pur și simplu creați, pentru diverse intervale orare, pre-setări diferite  diferite care pornesc sau opresc luminile, pentru a descuraja intrușii și a economisi energie.

  Simplitatea încurajează obiceiurile ecologice

  Energie în mâinile tale
  Funcția de monitorizare a energiei vă permite să vizualizați consumul de energie curent, zilnic, săptămânal și lunar, consum exprimat în kwh, costul energiei sau amprenta asupra mediului. Vă puteți monitoriza consumul de energie cu ajutorul iPhone-ului sau al calculatorului în orice moment și de oriunde.

  Accesul la distanță permite flexibilitate deplină pentru a elimina consumul inutil
  Conectați-vă la rețeaua dvs. cu ajutorul telefonului sau calculatorului pentru a verifica dacă ați lăsat ceva pornit după ce ați plecat de acasă. Pur și simplu opriți-l de la distanță în loc să irosiți energie până ajungeți acasă.

  Interfața grafică cu utilizatorul intuitivă și consecventă încurajează obiceiurile bune
  Interfața cu utilizatorul dispune pictograme care nu necesită explicații și limbaj comun și este consecventă pentru toate dispozitive controlate. Este ușor să de învățat și utilizat. Nu este nevoie să achiziționați dispozitive portabile în plus deoarece vă puteți utiliza iPhone-ul pentru controlul locuinței.


  Home-YP-ED-SA_03 

  Selecțiile de astăzi