Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

  • Secure your home with Schneider Electric safety solutions and products

   O locuință mai sigură

   Protejați-vă locuința și pe cei dragi cu soluții de securitate inteligente.

  Home-YP-ED-SE_03

  Protecție continua

  Atingeți intrerupatoarele din bucătărie cu mâinile ude? Folosiți uscătorul de păr în baie după duș? Din ce în ce mai multe aparate electrocasnice, cum ar fi televizoare mici și aparate radio sunt instalate în medii cu umiditate ridicată, precum băile, grădinile din exterior și terase. Asigurarea impermeabilității și protecției împotriva intemperiilor este crucială.

  Prizele noastre cu grad de protectie mare protejează intrerupatoarele și prizele impotriva umiditatii. În plus, intreruptoarele automate și dispozitivele de protecție diferentiala (RCD) oferă soluții fiabile impotriva electrocutarii și protejeaza circuitele electrice din locuință. 


  Home-YP-ED-SE_04

  Siguranță și securitate fara intrerupere

  Intreruperile in alimentarea cu energie electrica și undele de supratensiune cauzate de fenomene atmosferice pot cauza daune echipamentelor electrice, audio si video din locuință, ba chiar pot scurta viața acestora.

  Alimentarea cu energie electrica continua si in siguranta este crucială pentru echipamentele și sistemele din locuința dumneavoastra. Dispozitivele noastre de protecție la supratensiune (SPD) si sursele noastre neîntreruptibile de tensiune (UPS) ajută la menținerea siguranței circuitelor electrice din locuința dumneavoastra. 

  Home-YP-ED-SE_05

  Selecțiile de astăzi