Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

   • Dezvoltați-vă afacerea

    Aflați cum să beneficiati de suportul nostru pentru a construi, gestiona și dezvolta afacerea dumneavoastra. Suntem dornici să vă ajutăm să reușiți.

   • Default Alternative Text
   • Înregistrați-vă.
   Text alternativ implicit

   Promovați-vă afacerea

   Maximizați beneficiile companiei dumneavoastra prin parteneriatul cu Schneider Electric și găsiți modalități eficiente de a fideliza cat mai mulți clienți.
   • Text alternativ implicit
    Strategia de marketing Când sunteți pregătit să dezvoltati afacerea dumneavostra, este timpul pentru o strategie de marketing care acoperă obiectivele și modul prin care intenționați să le atingeți. Inregistrați-vă pentru a afla cum.
   • Text alternativ implicit
    Vizibilitate digitală Dacă doriti sa va imbunatatiti afacerea, atunci trebuie să fiți vizibil pe web, iar acest lucru înseamnă să optimizati vizibilitatea prin motoarele de căutare și rețelele sociale. Acest proces necesita timp Iată câteva dintre cele mai eficiente modalități de a fi vizibil online. Înregistrați-vă pentru a afla cum
   • Text alternativ implicit
    Campanii directe de informare prin email O campanie directă de informare prin email cu un mesaj puternic, convingător vă poate ajuta să cresteti cifra de vanzari a clienților existenți, să imbunatatiti fidelitatea clienților, să reactivați clienții inactivi și să creați noi oportunități de afaceri. Înregistrați-vă pentru a afla cum.
   • Povestea unui electrician Australia Urmăriți-l pe Bob Cross în activitățile lui de zi cu zi, în și în jurul casei sale din Australia și observați implicarea sa atât in activitatea din domeniul electric cât și față de familia sa.

   Înregistrați-vă pentru a avea acces complet.

   Descoperiți oportunități și instrumente utile pentru a vă promova cu succes afacerea.
   Înregistrați-vă astăzi.