Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

  • Default Alternative Text

   Magia filmului DIGITAL

   Crearea unor efecte premiate în afara Hollywoodului este o idee îndrăzneaţă. Schneider a instalat un centru de date deja conceput în mai puţin de cinci luni pentru Animal Logic, iar acum construiesc magia filmelor DIGITAL cu Schneider EcoStruxure™ IT.

   Urmăriți acum
  • Default Alternative Text

   CONECTAŢI pe ploaie sau soare

   Menţinerea a 4000 de studenţi CONECTAŢI la un nivel educativ de nivel global, indiferent de vreme, reprezintă un demers foarte ambiţios. Cu Schneider EcoStruxure™ IT, inspectoratul din insula Bainbridge asigură conectivitatea în şcolile sale, astfel încât elevii să continue să înveţe, fie ca plouă sau este soare.

   Urmăriți acum
  • Default Alternative Text

   Echilibrarea riscurilor de modernizare a centrului de date

   Modernizarea centrului de date nu este ușoară. Modernizarea cu succes necesită combinația potrivită de cloud, colocație și active la locație, iar alegerile pe care le faceți pot avea un impact profund asupra performanței afacerii.

   Accesați raportul

   EcoStruxure™ Data Center

   Într-o lume conectată, acum este mai important ca oricând să protejăm informațiile și datele critice. Asigurați-vă că infrastructura fizică a centrului de date se poate adapta rapid pentru a sprijini atât cererea viitoare determinată de IoT, cât și creșterea, în cloud și la margine, fără a compromite disponibilitatea sau eficiența operațională.
   Text alternativ implicit
   • Centre de date Rezistență la edge

    Utilizarea tehnicii de calcul în cloud de către întreprinderi este în creștere rapidă. Înțelegeți nivelul de redundanță a infrastructurii fizice IT de care aveți nevoie acum.

    • Text alternativ implicit
     Furnizor cloud și servicii La amploarea și viteza de creștere a digitalizării, soluțiile noastre ajută furnizorii de cloud, telecomunicații și colocare să privească spre viitor cu încredere. Aflați mai multe
    • Funcționar la sucursala băncii
     Finanțe și bănci Ajutăm clienții din domeniul bancar și financiar să realizeze o creștere durabilă, să gestioneze riscul operațional și să reușească în transformarea lor digitală. Aflați mai multe

    De ce tehnica de calcul în cloud ne cere să regândim rezistența la margine

    Utilizarea tehnicii de calcul în cloud de către întreprinderi este în creștere rapidă. O dependență mai mare de aplicațiile bazate pe cloud înseamnă că întreprinderile trebuie să regândească nivelul de redundanță a echipamentelor de infrastructură fizică (alimentare, răcire, conectare la rețea) rămase la locație, la „margine”.
    Consultați ghidul

    Povestiri de succes EcoStruxure™

    4/13/2017

    Modul în care Universitatea Metropolitană din Manchester și-a redus amprenta de carbon și a reușit să obțină un maxim de succes în centrul de date.

    1/1/0001

    Technician working on a row of electrical machines, electric utilities, electric power distribution.

    Devotați inovației și asigurându-ne de validitatea principiului Life Is On, ne adresăm provocărilor și oportunităților unui nou sistem de calcul hibrid și cum putem îndeplini nevoile lumii noastre conectate, digitale.