Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

  • Default Alternative Text

   Date fiabile pentru vieți DIGITALE

   Asigurarea unor servicii cloud sigure dintr-o parte în cealaltă a lumii dintr-un centru de date cu cea mai mare densitate este o idee îndrăzneaţă. Cu Schneider EcoStruxure™ IT, centrul de date Alcalá al companiei Telefónica asigură servicii fiabile care ţin pasul cu viețile DIGITALE crescânde ale clienților, procesând un uimitor 14 kW per rack.

   Urmăriți acum
  • Default Alternative Text

   CONECTAŢI pe ploaie sau soare

   Menţinerea a 4000 de studenţi CONECTAŢI la un nivel educativ de nivel global, indiferent de vreme, reprezintă un demers foarte ambiţios. Cu Schneider EcoStruxure™ IT, inspectoratul din insula Bainbridge asigură conectivitatea în şcolile sale, astfel încât elevii să continue să înveţe, fie ca plouă sau este soare.

   Urmăriți videoclipul
  • Default Alternative Text

   Echilibrarea riscurilor de modernizare a centrului de date

   Modernizarea centrului de date nu este ușoară. Modernizarea cu succes necesită combinația potrivită de cloud, colocație și active la locație, iar alegerile pe care le faceți pot avea un impact profund asupra performanței afacerii.

   Accesați raportul
  • Default Alternative Text

   Următoarea dvs. idee măreață

   Gândiți-vă la următorul lucru: aveți o idee măreață și deodată ajunge la nivel global.
   Centrul dvs. de date este pregătit pentru următoarea dvs. idee măreață?

   Urmăriți videoclipul

   EcoStruxure™ IT

   Într-o lume conectată, acum este mai important ca oricând să protejăm informațiile și datele critice. Asigurați-vă că infrastructura fizică a centrului de date se poate adapta rapid pentru a sprijini atât cererea viitoare determinată de IoT, cât și creșterea, în cloud și la margine, fără a compromite disponibilitatea sau eficiența operațională.
   Text alternativ implicit

   Descoperiți EcoStruxure pentru centrul de date

   Aflați cum, prin utilizarea datelor de la dispozitivele conectate în informații utile pentru luarea deciziilor, centrul dvs. de date poate fi mai rezistent, mai eficient și mai puternic. Accesați webinarul

   Fapte despre EcoStruxure pentru centrul de date

   • 30% Creștere în utilizarea infrastructurii
   • 30% Reducerea alarmelor false
   • 60% Rapiditate mai mare în implementare
   Text alternativ implicit
   • Centre de date & Sisteme de rețea

    Suntem lider în furnizarea de soluții de infrastructură pentru întregul centru de date pe întreaga sa durată de funcționare.

    Aflați mai multe
    Two men looking at laptop computer in a network data center, energy management software, energy efficiency.
   • Text alternativ implicit
    Furnizor cloud și servicii La amploarea și viteza de creștere a digitalizării, soluțiile noastre ajută furnizorii de cloud, telecomunicații și colocare să privească spre viitor cu încredere. Aflați mai multe
   • Funcționar la sucursala băncii
    Finanțe și bănci Ajutăm clienții din domeniul bancar și financiar să realizeze o creștere durabilă, să gestioneze riscul operațional și să reușească în transformarea lor digitală. Aflați mai multe

   Poveștile clienților noștri – EcoStruxure™ IT

   • Logica animalelor

    Intrați în culise pentru a vi se arăta modul în care centrul nostru de date prefabricat și implementat rapid ajută studioul de animație și efecte vizuale din spatele filmelor LEGO: Filmul, Matrix și Marele Gatsby.

   • Districtul școlilor din Bainbridge Island

    EcoStruxure™ IT asigură continuarea educației într-un mediu de învățământ excepțional. Menținerea școlii în funcțiune cu vizibilitatea în timp real a întregii rețele.

   • Telefónica

    Cu EcoStruxure™ IT, centrul de date Alcalá al companiei Telefónica procesează un uimitor 14 kW per rack, asigurând totodată servicii fiabile. Aflați cum Telefónica și-a crescut capacitatea și a îmbunătățit rentabilitatea.

   • Internap

    Internap, furnizorul de colocare, dă tonul combinând produsele noastre modulare și expandabile pentru o creștere fiabilă a calculelor periferice cu o soluție dedicată pentru infrastructurile centrelor de date.

   • Turneul mondial Summit pentru inovație

    Descoperiți summit-urile noastre pentru inovație și aflați cum să fiți prosperi într-o lume care se schimbă cu rapiditate. Fiți alături de noi la următorul Summit pentru inovație de la Paris, pe 5-6 aprilie, când ne pregătim să oferim energie pentru economia digitală.

    Alăturați-vă revoluției digitale!
    Default Alternative Text