Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

  • Default Alternative Text

   2050: un VIITOR carbon neutru

   Accelerarea către un VIITOR carbon neutru este o ambiţie îndrăzneaţă. Chiar şi mai îndrăzneaţă când aprovizionarea a milioane de oameni cu energie ecologică înseamnă modernizarea unei reţele naţionale învechite. Enel asigură succesul folosind Schneider EcoStruxure™ Grid.

   Urmăriți acum
  • Default Alternative Text

   FIABILITATE în mijlocul furtunii

   Menţinerea alimentării cu energie electrică a 1,5 milioane de gospodării în timpul celor mai puternice furtuni este o idee îndrăzneaţă. SA Power Networks se bazează pe Schneider EcoStruxure™ Grid pentru monitorizarea şi gestionarea FIABILĂ a vastei reţele de distribuţie, ajutând ca oamenii din Australia de Sud să se afle în siguranţă în condiţii meteo extreme.

   Urmăriți videoclipul Citiți mai multe

   EcoStruxure™ Grid

   De la producția și integrarea locală integrată la marginea rețelei, la reducerea cererii și a ofertei, EcoStruxure™ Grid mărește eficiența rețelelor, pentru rețele durabile.
   Text alternativ implicit

   Dezlănțuiți rețeaua digitală

   Modernizarea și digitalizarea rețelei este o oportunitate de creștere pentru utilități. Aceasta accelerează fiabilitatea, adaugă durabilitate, îmbunătățește eficiența și securitatea și îmbunătățește performanțele. Citiți postarea de pe blog

   Date și tendințe despre energie

   • 75 de miliarde dispozitive conectate la IoT până în 2025
   • 58% creștere în cererea globală de energie până în 2040
   • 72% scădere a prețului la energie solară începând cu 2009
   Text alternativ implicit
   • Noua lume a energiei Într-o nouă lume a energiei, condusă de decarbonizare, descentralizare și tendințele de digitizare, utilitățile trebuie să inoveze și să evolueze.
   • Viitorul energiei este aici Digitalizarea, descentralizarea și decarbonizarea modelează felul în care generăm, transportăm, distribuim și consumăm energia electrică. Mai multe de la directorul nostru de strategii, Emmanuel Lagarrigue, în interviul din Bloomberg „Viitorul summit-ului pentru energie”.
   • Rețelele inteligente își ating adevăratul potențial
    EcoStruxure pentru utilități electrice Utilitățile inteligente trebuie să evolueze în direcția rețelelor inteligente, a noilor modele de afaceri și a noilor servicii pentru client, pentru a se dezvolta dincolo de vânzările de energie. Descoperiți cum
   • Energie termică, fire de energie electrică și un apus minunat
    Substația digitală Noua noastră soluție combină interoperabilitatea, securitatea cibernetică și conectivitatea, exploatând IoT pentru a vă face viața mai ușoară și pentru a colecta informații în timp real de pe teren la nivel de întreprindere pentru managementul resurselor. Aflaţi mai multe detalii

   Descoperiți poveștile clienților reţelei EcoStruxure™

   • Turneul mondial Summit pentru inovație

    Descoperiți summit-urile noastre pentru inovație și aflați cum să fiți prosperi într-o lume care se schimbă cu rapiditate. Fiți alături de noi la următorul Summit pentru inovație de la Paris, pe 5-6 aprilie, când ne pregătim să oferim energie pentru economia digitală.

    Alăturați-vă revoluției digitale!
    Default Alternative Text