Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

 • Default Alternative Text

  Aducem INOVAŢIE

  Şi realizăm inovația la fiecare nivel cu EcoStruxure™. Descoperiți modul în care Schneider Electric pune în practică idei îndrăzneţe cu un portofoliu de INOVAŢIE şi prin produse activate prin IoT, conectate, control al produselor de vârfurilor şi aplicaţii, analize şi servicii.

  Urmăriți acum Succesul clienţilor
 • Default Alternative Text

  2020: Obiectiv ZERO PIERDERI

  Obiectivul ZERO PIERDERI în unităţile de producţie până în 2020 reprezintă o idee îndrăzneaţă. Cu ajutorul Schneider EcoStruxure™, Whirlpool Corporation pune în practică datele şi asistenţa experţilor pentru a conduce şi a atinge strategia de sustenabilitate.

  Urmăriți videoclipul
 • Default Alternative Text

  Turneul mondial Summit pentru inovație

  În economia digitală, ideile curajoase și inovația sunt necesare pentru a menține competitivitatea. Summit-urile pentru inovație ale Schneider Electric vă pregătesc să fiți lideri în această eră.

  Aflați mai multe

  EcoStruxure™: Arhitectura și platforma IoT

  EcoStruxure este arhitectura și platforma IoT a Schneider Electric, plug-and-play, deschisă, interoperabilă, în locuințe, clădiri, centre de date, infrastructură și sectoare industriale.

  EcoStruxure oferă inovație la fiecare nivel, de la produse conectate la control edge și aplicații, analize și servicii, în 6 domenii de expertiză – Energie electrică, IT, clădiri, mașini, instalații și rețele – oferindu-le clienților noștri valoare sporită în ceea ce privește siguranța, fiabilitatea, eficiența operațională, durabilitatea și conectivitatea.

  Poveștile prezentate ale clienților noștri

  • ArcelorMittal

   ArcelorMittal îmbunătăţeşte calitatea oţelului în timp ce face producţia mai ecologică, funcţionând 24/7 folosind Schneider EcoStruxure™ Plant.

  • Hilton Garden Inn Dubai Mall din Emirate

   Cel mai mare Hilton Garden Inn din afara S.U.A. este acum unul dintre cele mai eficiente și durabile hoteluri Hilton.

  • Rețele de alimentare SA

   Menţinerea alimentării cu energie electrică a 1,5 milioane de case în timpul celor mai sălbatice furtuni este o ambiţie curajoasă.

  • Telefónica

   Cu Schneider EcoStruxure™ IT, centrul de date Alcalá al companiei Telefónica procesează un uimitor 14 kW per rack, asigurând totodată servicii fiabile.

  Urmăriți | Serialul IoT: Energie pentru economia digitală

  IoT redefinește peisajul în care interacționează companiile și consumatorii. Suntem martori la o accesibilitate fără precedent la tehnologii inovatoare, care duc la creșterea așteptărilor clienților și la volume uriașe de date. Nicio industrie nu rămâne neatinsă. Acest serial exclusiv de la CNBC, sponsorizat de Schneider Electric, explorează tendințele și tehnologiile care pregătesc cadrul pentru trecerea la economia digitală.
  • Paris Innovation Summit 2018 Keynote

   The disruptive technologies of the Digital Economy are challenging companies to think and act differently. Jean-Pascal Tricoire, Schneider Electric Chairman & CEO, opens the Paris Innovation Summit and explains how we Power the Digital Economy.

  • Turneul mondial Summit pentru inovație

   Descoperiți summit-urile noastre pentru inovație și aflați cum să fiți prosperi într-o lume care se schimbă cu rapiditate. Fiți alături de noi la următorul Summit pentru inovație de la Paris, pe 5-6 aprilie, când ne pregătim să oferim energie pentru economia digitală.

   Alăturați-vă revoluției digitale!
   Default Alternative Text

   Date EcoStruxure

   • 21.000 Integratori de sisteme și parteneri într-un singur ecosistem
   • 1,5 milioane Resurse gestionate
   • Peste 40 Servicii digitale comercializate
   Text alternativ implicit

   Descoperiți EcoStruxure™

   Un sistem unic IoT deschis, care vă permite să concurați în lumea digitală de astăzi, EcoStruxure™ este un factor care schimbă jocul. Descoperiți plusul de valoare determinat de valorificarea Internet of Things pentru siguranța, fiabilitatea, eficiența, durabilitatea și conectivitatea din cadrul afacerii dvs. Descărcați acum
   Text alternativ implicit