Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

  • Default Alternative Text

   Aducem INOVAŢIE

   Şi realizăm inovația la fiecare nivel cu EcoStruxure™. Descoperiți modul în care Schneider Electric pune în practică idei îndrăzneţe prin INOVAŢIE şi produse activate prin IoT, conectate, control al vârfurilor şi aplicaţii, analize şi servicii.

  • Default Alternative Text

   2020: Obiectiv ZERO PIERDERI

   Obiectivul ZERO PIERDERI în unităţile de producţie până în 2020 reprezintă o idee îndrăzneaţă. Cu ajutorul Schneider EcoStruxure™, Whirlpool Corporation pune în practică datele şi asistenţa experţilor pentru a conduce şi a atinge strategia de sustenabilitate.

   Urmăriți acum
  • Default Alternative Text

   2050: un VIITOR carbon neutru

   Accelerarea către un VIITOR carbon neutru este o ambiţie îndrăzneaţă. Chiar şi mai îndrăzneaţă când aprovizionarea a milioane de oameni cu energie ecologică înseamnă modernizarea unei reţele naţionale învechite. Enel asigură succesul folosind Schneider EcoStruxure™ Grid.

   Descoperiți EcoStruxure Urmăriți acum

   EcoStruxure™: Innovation At Every Level

   EcoStruxure este platforma noastra deschisa, interoperabila, integrata IoT. EcoStruxure ofera valoare sporita in termini de Securitate, fiabilitate, eficienta, sustenabilitate si conectivitate.EcoStruxure implementeaza solutii dezvoltate prin IoT, mobilitate, cloud, analitic si securitate cibernetica . astfel, includem Produse Conectate, Edge Control, aplicatii si servicii. Platforma Ecostruxure a fost implementata in peste 450.000 de proiecte, cu ajutorul a 9000 de integratori de sisteme, conectand peste 1 miliard de elemente.
   Text alternativ implicit
   Text alternativ implicit

   Descoperiți EcoStruxure™

   Un sistem unic IoT deschis, care vă permite să concurați în lumea digitală de astăzi, EcoStruxure™ este un factor care schimbă jocul. Descoperiți valoare sporită în ceea ce privește siguranța, fiabilitatea, eficiența, durabilitatea și conectivitatea pentru afacerea dvs., astăzi. Descărcați acum
   Text alternativ implicit
   Schneider Electric a chestionat mai mult de 2500 de factori de decizie din întreaga lume pentru a obține observațiile acestora privind succesul, viitorul IoT și modul de obținere a valorii IoT imediat.   • Noua lume a energiei în 3D+E Mai electric


    Creștere de 2X mai rapidă a cererii de energie electrică în comparație cu cererea de energie până în 2040

    Aflați mai multe
    Default Alternative Text
   • Clădiri eficiente și conectate

    Există mai multă cerere decât oricând pentru inovarea în clădiri. Schneider Electric utilizează tehnologii disruptive pentru a crea clădirile de mâine.

    Urmăriți povestea
    Aerial view of a smart city at night, smart buildings.
   • Transformarea industriei prin automatizare

    Schneider Electric ajută industriile să profite de potențialul Internetului Industrial al Lucrurilor pentru a îmbunătăți productivitatea și controlul și a crea mai multă valoare.

    Urmăriți povestea
    Default Alternative Text
   • Crearea unei noi paradigme energetice

    Modul în care producem și consumăm energia s-a schimbat profund. Aflați cum Schneider Electric utilizează noile tehnologii pentru a redefini distribuția energiei cu ajutorul acestui ghid interactiv.

    Descoperiți o nouă eră a IoT
    Default Alternative Text

    Creați noi oportunități cu Managementul Activ al Energiei

    Reduceți consumul de energie și impactul asupra mediului pentru economii în timp real și pe termen lung, precum și un avantaj competitiv pe piață.
    Descărcați cartea electronică

    4/12/2017

    Conectivitatea IoT aduce inteligență operațională pentru a se lua decizii bazate pe fapte, pentru a optimiza performanța activelor și a cuantifica financiar eforturile de dezvoltare durabilă, în vederea unui rezultat final mai bun.