• Default Alternative Text

  6.7 M tone de oţel 24/7, în fiecare an

  Crearea unei oţelării care nu se opreşte niciodată este o idee îndrăzneaţă. ArcelorMittal îmbunătăţeşte calitatea oţelului în timp ce face producţia mai ecologică, funcţionând 24/7 folosind Schneider EcoStruxure™ Plant.

  Descoperiți EcoStruxure Urmăriți acum
 • Default Alternative Text

  Cel mai SUSTENABIL birou din lume

  Construirea unui birou SUSTENABIL care generează mai multă energie decât consumă este o idee îndrăzneaţă. Deloitte foloseşte conectivitatea IoT pentru a asigura confort şi eficienţă energetică cu Schneider EcoStruxure™ Building.

  Urmăriți acum Descoperiți EcoStruxure
 • Default Alternative Text

  2050: un VIITOR carbon neutru

  Accelerarea către un VIITOR carbon neutru este o ambiţie îndrăzneaţă. Chiar şi mai îndrăzneaţă când aprovizionarea a milioane de oameni cu energie ecologică înseamnă modernizarea unei reţele naţionale învechite. Enel asigură succesul folosind Schneider EcoStruxure™ Grid.

  Descoperiți EcoStruxure Urmăriți acum
 • Default Alternative Text

  FIABILITATE care salvează vieţi

  Construirea unui spital pentru copii ultramodern şi sustenabil este o idee îndrăzneaţă. Generatoarele din spitalul pentru copii Nemours restabilesc alimentarea cu curent electric pentru salvarea vieţilor în 10 secunde sau mai puţin, iar echipele medicale dispun de curent electric ecologic, neîntrerupt pentru asigurarea FIABILITĂŢII cu ajutorul Schneider EcoStruxure™ Power.

  Descoperiți EcoStruxure Urmăriți acum
 • Default Alternative Text

  Magia filmului DIGITAL

  Crearea unor efecte premiate în afara Hollywoodului este o idee îndrăzneaţă. Schneider a instalat un centru de date deja conceput în mai puţin de cinci luni pentru Animal Logic, iar acum construiesc magia filmelor DIGITAL cu Schneider EcoStruxure™ IT.

  Descoperiți EcoStruxure Urmăriți acum

  EcoStruxure™: Innovation At Every Level

  EcoStruxure este platforma noastra deschisa, interoperabila, integrata IoT. EcoStruxure ofera valoare sporita in termini de Securitate, fiabilitate, eficienta, sustenabilitate si conectivitate.EcoStruxure implementeaza solutii dezvoltate prin IoT, mobilitate, cloud, analitic si securitate cibernetica . astfel, includem Produse Conectate, Edge Control, aplicatii si servicii. Platforma Ecostruxure a fost implementata in peste 450.000 de proiecte, cu ajutorul a 9000 de integratori de sisteme, conectand peste 1 miliard de elemente.
  Text alternativ implicit
  Text alternativ implicit

  Descoperiți EcoStruxure™

  Un sistem unic IoT deschis, care vă permite să concurați în lumea digitală de astăzi, EcoStruxure™ este un factor care schimbă jocul. Descoperiți valoare sporită în ceea ce privește siguranța, fiabilitatea, eficiența, durabilitatea și conectivitatea pentru afacerea dvs., astăzi. Descărcați acum
  Text alternativ implicit
  Schneider Electric a chestionat mai mult de 2500 de factori de decizie din întreaga lume pentru a obține observațiile acestora privind succesul, viitorul IoT și modul de obținere a valorii IoT imediat.  • Noua lume a energiei în 3D+E Mai electric


   Creștere de 2X mai rapidă a cererii de energie electrică în comparație cu cererea de energie până în 2040

   Aflați mai multe
   Default Alternative Text
  • Clădiri eficiente și conectate

   Există mai multă cerere decât oricând pentru inovarea în clădiri. Schneider Electric utilizează tehnologii disruptive pentru a crea clădirile de mâine.

   Urmăriți povestea
   Aerial view of a smart city at night, smart buildings.
  • Transformarea industriei prin automatizare

   Schneider Electric ajută industriile să profite de potențialul Internetului Industrial al Lucrurilor pentru a îmbunătăți productivitatea și controlul și a crea mai multă valoare.

   Urmăriți povestea
   Default Alternative Text
  • Crearea unei noi paradigme energetice

   Modul în care producem și consumăm energia s-a schimbat profund. Aflați cum Schneider Electric utilizează noile tehnologii pentru a redefini distribuția energiei cu ajutorul acestui ghid interactiv.

   Descoperiți o nouă eră a IoT
   Default Alternative Text

   Creați noi oportunități cu Managementul Activ al Energiei

   Reduceți consumul de energie și impactul asupra mediului pentru economii în timp real și pe termen lung, precum și un avantaj competitiv pe piață.
   Descărcați cartea electronică

   4/12/2017

   Conectivitatea IoT aduce inteligență operațională pentru a se lua decizii bazate pe fapte, pentru a optimiza performanța activelor și a cuantifica financiar eforturile de dezvoltare durabilă, în vederea unui rezultat final mai bun.